Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑθήνα και Χανιά στους προορισμούς της easyJet holidays για το καλοκαίρι του 2023
TOs

Αθήνα και Χανιά στους προορισμούς της easyJet holidays για το καλοκαίρι του 2023

Περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία διαθέσιμα σε 500 θέρετρα.

Η ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων της easyJet για το 2023 οδήγησε στη διάθεση χιλιάδων ακόμη πακέτων διακοπών από την easyJet holidays. Η προσφορά του παρόχου πακέτων διακοπών για το επόμενο καλοκαίρι έχει αυξηθεί κατά πάνω από 3/4, πράγμα που σημαίνει ότι αγαπημένοι προορισμοί των πελατών του, όπως η Μαγιόρκα και το Φάρο, έχουν πάνω από 60% μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για διακοπές. Επίσης, ορισμένοι νέοι προορισμοί για τη σεζόν έχουν “βγει” προς πώληση, όπως το Μιλάνο, η Αθήνα, τα Χανιά, το Πόρτο και η Βαλένθια.

Πιο συγκεκριμένα, τα πακέτα για την Ελλάδα αφορούν σε:

  • Αθήνα: δύο διανυκτερεύσεις στο 4* Athens Cypria – πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λονδίνο-Gatwick στις 15 Μαΐου 2023.
  • Χανιά: επτά διανυκτερεύσεις στο 4* Atlantica Amalthia Beach Hotel – μεταφορές και πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λονδίνο Gatwick στις 14 Μαΐου 2023.

Σημειώνεται ότι όλα τα πακέτα διακοπών της easyJet holidays καλύπτονται, ενώ συμπεριλαμβάνονται αποσκευές 23 κιλών/άτομο σε όλες τις διακοπές και οι μεταφορές σε όλες τις παραθαλάσσιες διακοπές.

Ο Paul Bixby, εμπορικός διευθυντής της easyJet holidays, δήλωσε: “Με τόσους πολλούς ανθρώπους να ταξιδεύουν για διακοπές φέτος, γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι καταπληκτικό. Έτσι, αξιοποιήσαμε στο έπακρο το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής μας εταιρείας που ξεκίνησε πρόσφατα, για να προσφέρουμε χιλιάδες ακόμη διακοπές. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε διακοπές στα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία της Ευρώπης, σε απίστευτη αξία για το επόμενο καλοκαίρι. Από θέρετρα all-inclusive μέχρι διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, οι πελάτες μπορούν να κάνουν διακοπές ακριβώς όπως τις θέλουν με την ακόμη μεγαλύτερη προσφορά μας σε προορισμούς. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι διακοπών στους πελάτες μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024