Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators‘Δυνατό’ καλοκαίρι για τον Όμιλο TUI: Οι κρατήσεις έφτασαν το 90% του καλοκαιριού του 2019
Tour Operators

‘Δυνατό’ καλοκαίρι για τον Όμιλο TUI: Οι κρατήσεις έφτασαν το 90% του καλοκαιριού του 2019

Tui Results

Πρώτο σχεδόν ανοδικό τριμηνιαίο αποτέλεσμα από την πανδημία αυτό του γ’ τριμήνου του 2022 (48 εκατ. ευρώ). Στα 5,1 εκατομμύρια οι επισκέπτες που ταξίδεψαν με την TUI την υπό εξέταση περίοδο.

Μετά το α’ 9μηνο του οικονομικού έτους, η TUI συνεχίζει να αναμένει ένα σημαντικά θετικό EBIT (κέρδη προ φόρων) για το 2022, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Fritz Joussen και τον διάδοχό του, πλέον CFO Sebastian Ebel, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του γ’ τριμήνου 2022.

“Τα στοιχεία μετά από εννέα μήνες επιβεβαιώνουν τις τάσεις και τις προσδοκίες μας για το 2022. Βιώνουμε ένα ‘δυνατό’ ταξιδιωτικό καλοκαίρι. Η TUI είναι εξασφαλισμένη και οικονομικά και λειτουργικά επανέρχεται σε καλό δρόμο όταν παραδώσω την προεδρία στον Sebastian Ebel στις 30 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι τομείς ανάπτυξης επεκτάθηκαν τα τελευταία χρόνια και επιστρέφουν σε τροχιά μετά τον Corona: ‘Ξενοδοχεία’, ‘Κρουαζιέρες’ και ‘Περιηγήσεις & Δραστηριότητες’, μαζί με την ψηφιακή θυγατρική μας, TUI Musement. Η TUI ήταν ισχυρή και κερδοφόρα πριν από τηον Corona και θα συνεχίσει να είναι έτσι και μετά την κρίση του αιώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τους υπαλλήλους μας για την τεράστια δέσμευσή τους. Μετά από δύο χρόνια διαχείρισης κρίσεων, μπορούν τώρα να επικεντρωθούν ξανά στην ανάπτυξη. Ο Sebastian Ebel γνωρίζει την εταιρεία και τον κλάδο. Μαζί του, η TUI είναι στα καλύτερα χέρια όταν πρόκειται για νέα ανάπτυξη και αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού”, δήλωσε ο Fritz Joussen.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024