Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH TUI σκοπεύει να αγοράσει την Sterling

H TUI σκοπεύει να αγοράσει την Sterling

Ο γερμανική τουριστική εταιρία TUI σκοπεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή τουριστικού τύπου να εξαγοράσει τη δανέζικη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Sterling. Ο κυριότερος λόγος για αυτή την αγορά είναι […]

Ο γερμανική τουριστική εταιρία TUI σκοπεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή τουριστικού τύπου να εξαγοράσει<...> τη δανέζικη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Sterling.

Ο κυριότερος λόγος για αυτή την αγορά είναι τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος να αναπτυχθεί στη σκανδιναβική τουριστική αγορά. Εκπρόσωπος του ομίλου αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχετικά με την εξαγορά της Sterling, επιβεβαίωσε, όμως, ότι η TUI προτίθεται να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση του σκανδιναβικού τμήματος της εταιρίας. “Η Σκανδιναβία είναι μια δύσκολη αγορά, στην οποία καταγράφονται μεγάλες αλλαγές”, είπε ο εκπρόσωπος της TUI Κάι Μπάντεν και πρόσθεσε: “Προς το παρόν εξετάζουμε όλες τις πιθανές επιλογές, ώστε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας στην αγορά αυτή”. Εξάλλου, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Ράινερ Φόιερχάκε, είχε δηλώσει, πρόσφατα, ότι η TUI δεν ενδιαφέρεται για την αεροπορική εταιρία Britannia, επειδή, όπως είπε, είναι πολύ ακριβή. Παραδέχτηκε, όμως, ότι ο τζίρος της TUI στη σκανδιναβική αγορά είναι αυτή τη στιγμή κατά 19% μικρότερος απ` ότι το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024