Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙσχυροποιείται ο Rewe μετά την αγορά του DER

Ισχυροποιείται ο Rewe μετά την αγορά του DER

Από την 1η Ιανουαρίου του 2000 όπου και θα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία του DER, Deutsches Reiseburo (της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας τουριστικών γραφείων της Γερμανίας), υπό την διοίκηση του Rewe, […]

Από την 1η Ιανουαρίου του 2000 όπου και θα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία του DER<.>, Deutsches Reiseburo<...> (της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας τουριστικών γραφείων της Γερμανίας), υπό την διοίκηση του Rewe<.>, ενός από τα μεγαλύτερα supermarkets της Γερμανίας, η δομή της τουριστικής αγοράς της Γερμανίας πρόκειται να αλλάξει. Υπενθυμίζουμε ότι για την εξαγορά του DER που ανήκε στα τρένα της Γερμανίας, Deutsche Bahn, είχαν ενδιαφερθεί και η αγγλική Airtours, και η Thomson αλλά τελικά η Deutsche Bahn αποφάσισε να πουλήσει την DER σε γερμανική εταιρία, παρά την μικρότερη προσφορά που είχε κάνει η Rewe.
Έτσι η Airtours έχασε την ευκαιρία να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην γερμανική και κατ’ επέκταση και στην Ευρωπαϊκή τουριστική αγορά. Με το ένα τρίτο των μετοχών της FTI, του πέμπτου κατά σειρά γερμανικού τουριστικού οργανισμού, που διαθέτει, οι παρατηρητές πιστεύουν ότι ο ρόλος της δεν θα είναι πρωταγωνιστικός.
Τώρα η Rewe – Touristik θα γίνει η τέταρτη μεγαλύτερη τουριστική δύναμη της Γερμανίας και το τμήμα τουρισμού μέσα στην Rewe θα γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024