Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚυκλοφόρησε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα ο Άμαθους

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα ο Άμαθους

Ο κυπριακός οργανισμός Ναυτιλιακή Εταιρία Άμαθους, μέλος του συγκροτήματος εταιριών Λανίτη, έχει κυκλοφορήσει τον νέο κατάλογο διακοπών του γνωστού προγράμματος Let’s Go Tours “Διακοπές 1999”. Όπως ανέφερε στο TDN ο […]

Ο κυπριακός οργανισμός Ναυτιλιακή Εταιρία Άμαθους, μέλος του συγκροτήματος εταιριών Λανίτη, έχει κυκλοφορήσει τον νέο κατάλογο διακοπών του γνωστού προγράμματος Let's Go Tours "Διακοπές 1999".
Όπως ανέφερε στο TDN ο διευθυντής Λεμεσού, κ. Αντώνης Α. Θεοδωρίδης, "ο φετινός μας κατάλογος περιλαμβάνει νέους προορισμούς όπως η Ισπανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία. Στον καινούργιο κατάλογο δεν περιλαμβάνεται η Γιουγκοσλαβία -αν και υπάρχει πρόγραμμα καταχωρημένο – λόγω τον τραγικών γεγονότων στην φίλη χώρα. Πιστεύουμε ότι η κίνηση για εξερχόμενο τουρισμό θα είναι στα περσινά επίπεδα όπου 250,000-300,000 Κύπριοι ταξίδευσαν στο εξωτερικό. Για την δική μας εταιρία αναμένουμε αύξηση στο 8-10% καθώς οι φετινές τιμές κυμαίνονται στα περυσινά σχεδόν επίπεδα. Ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι η Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά όπως επίσης η Ιταλία, Γαλλία και ελπίζουμε να προωθήσουμε και την Ισπανία -με τις καλές ανταποκρίσεις της ΟΑ και την καλή φήμη που έχουν απόκτηση τα Superfast Ferries για την ασφάλεια που παρέχουν, το επαγγελματικό σέρβις, τις τακτικές αναχωρήσεις και τις προσιτές τιμές.
Τα εξωτικά νησιά Μαλβίδες, Άγιος Μαυρίκιος και Κόμορος έχουν αρκετή ζήτηση ειδικά για νεόνυμφους και στους ξένους που ζουν και εργάζονται σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες στην Κύπρο".

Η Άμαθους είναι ο γενικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο και για τις αεροπορικές εταιρίες: EMIRATES, AIR 2000, AIR FRANCE, SAS, AIR MAURITUS, AER LINGUS, και του συστήματος κρατήσεων GALILEO καθώς και αντιπρόσωπος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Κύπρο για πάνω από 40 χρόνια. Είναι επίσης γενικός αντιπρόσωπος των SUPERFAST FERRIES από το 1995. Η Amathus<.> Navigation co Ltd είναι εγγεγραμμένη εταιρία στο Χ.Α.Κ. (Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024