Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα διοικητική δομή και στόχοι για το Hellenic Tours

Νέα διοικητική δομή και στόχοι για το Hellenic Tours

Με νέα διοικητική δομή και νέους στόχους ξεκίνησε τη νέα χρονιά το Hellenic Tours έχοντας πλέον στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας τον κ. Αναστάσιο Διαβάτη. Ο κος Διαβάτης […]

Με νέα διοικητική δομή και νέους στόχους ξεκίνησε τη νέα χρονιά το Hellenic Tours<.> έχοντας πλέον στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας τον<...> κ. Αναστάσιο Διαβάτη.
Ο κος Διαβάτης ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα παραχωρώντας τη θέση του ως διευθυντής πωλήσεων στον συνεργάτη του κ. Φρίξο Πολενάκη. Στην ομάδα των πωλήσεων προστέθηκε και ο κ. Πέτρος Μαζαράκης αναλαμβάνοντας τη θέση του υπεύθυνου πωλήσεων εισερχόμενου τουρισμού μετά από τρία χρόνια επιτυχούς πορείας στο Plotin Travel. Η ομάδα των πωλήσεων πλαισιώνεται επίσης και από την κα Σοφία Βαϊμάκη.
Σύμφωνα με τον κ. Διαβάτη όλη η εταιρία δουλεύει πλέον ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική με προκαθορισμένο όραμα και στόχους. Με βάση τη νέα στρατηγική το Hellenic Tours μπαίνει φέτος πιο δυναμικά και στην ελληνική αγορά για το corporate travel αξιοποιώντας την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη δραστηριοποίηση του στη διεθνή αγορά έχοντας ως άξονα τη 'δημιουργικότητα και την φαντασία'. Επιπλέον όμως επειδή όπως ανέφερε ο κ. Διαβάτης η κινητήριος δύναμη του Hellenic Tours είναι οι άνθρωποί του, θα εφαρμοστεί από το 2000 ένα νέο σύστημα επιβράβευσης για την υποκίνηση των εργαζομένων στην εταιρία.
Εντός του Απριλίου θα έχει ετοιμαστεί το καινούργιο εξειδικευμένο έντυπο του Hellenic Tours με ξενοδοχεία και προορισμούς για συνέδρια και ταξίδια στην Ελλάδα. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του καινούργιου κόμβου του Hellenic Tours στο internet που υπόσχεται πρωτοποριακή παρουσίαση και εφαρμογές.
Για την επίτευξη των νέων στόχων έχει ξεκινήσει και η νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας με κεντρικό άξονα το 'Service in Action' και μήνυμα για τη διεθνή αγορά το 'Planet Earth the Millennium Destination – Greece the Ultimate Destination' και το 'We know planet earth better' για την αγορά των corporate accounts του εσωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023