Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα προσφορά από την Rewe Touristik αφιερωμένη στη Μεσόγειο

Νέα προσφορά από την Rewe Touristik αφιερωμένη στη Μεσόγειο

Η θυγατρική εταιρία της Rewe Touristik, ITS Tjaereborg and Jahn Reisen, που είναι υπεύθυνη για τα πακέτα διακοπών, κυκλοφόρησε τη δεύτερη έκδοση της μπροσούρας που είναι ειδικά αφιερωμένη στη Μεσόγειο. […]

Η θυγατρική εταιρία της Rewe<.> Touristik, ITS Tjaereborg and Jahn Reisen, που είναι υπεύθυνη για τα πακέτα διακοπών, κυκλοφόρησε<...> τη δεύτερη έκδοση της μπροσούρας που είναι ειδικά αφιερωμένη στη Μεσόγειο.

Στόχος είναι η αύξηση του ρυθμού των πωλήσεων, με ειδικές προσφορές όπως παρουσία προορισμών στη Βόρειο Αμερική από τους Dertour, Meier's Weltreien και ADAC Reisen, με μειωμένες τιμές.

Η Tjaereborg στοχεύει σε οικογένειες προσφέροντας 28 ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες και στα Κανάρια Νησιά, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται και 13 Κυπριακά συγκροτήματα με μειωμένες τιμές και επιπλέον έκπτωση για κρατήσεις μέχρι τις 30 Απριλίου. Επιπλέον, ο ITS έχει κυκλοφορήσει έναν ξεχωριστό οδηγό 68 σελίδων μόνο για τη Βουλγαρία και την Κροατία, τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τη φετινή χρονιά.

Η Rewe Touristik αύξησε τις πωλήσεις της κατά 21%, φθάνοντας τα 4,7δισ. ευρώ μετά την απόκτηση της LTU Touristik, στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς αντιπροσωπεύοντας το 13% του συνολικού τζίρου της γιγαντιαίας Rewe. Ο όμιλος δεν ανακοίνωσε κέρδη για το τουριστικό του τμήμα αλλά ειδικοί πιστεύουν ότι κέρδη από τους DER, Dertour και ITS, υπερέβησαν τις ζημίες της LTU, που υπολογίζονται σε 40 εκατ. Ευρώ. Οι Jahn, Tjaereborg and Meier's είχαν τζίρο 2,7 εκατ. ευρώ για την προηγούμενη χρονιά, ενώ οι DER και Atlas Reisen παρουσίασαν μικρή πτώση στις πωλήσεις τους φθάνοντας το 2,3 εκατ.ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024