Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Γιώργος Δήμας αποχωρεί από τον Όμιλο της TUI
TOs

Ο Γιώργος Δήμας αποχωρεί από τον Όμιλο της TUI

Ο επικεφαλής της TUI Musement στην Ελλάδα αποχωρεί για να ακολουθήσει νέες προκλήσεις εκτός της εταιρείας. Τον διαδέχεται ο Ian Hay, επικεφαλής της Κύπρου, Μάλτας, Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Γιώργος Δήμας, επικεφαλής της TUI Musement στην Ελλάδα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την TUI για να ακολουθήσει νέες προκλήσεις εκτός του ομίλου. Ο Γιώργος Δήμας αποχωρεί από την TUI στα τέλη του Δεκεμβρίου και τον διαδέχεται ο Ian Hay, μέχρι πρότινος επικεφαλής της Κύπρου, Μάλτας, Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Δήμας έχει υπάρξει στέλεχος της TUI από το 1991 όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις σε πολλούς τομείς στην TUI Hellas. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα, διοικώντας με επιτυχία τις δραστηριότητες του τουριστικού οργανισμού στη χώρα.

“Είμαι υπερήφανος για την ανάπτυξη της TUI στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Είδα την εταιρεία να γίνεται ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος παγκοσμίως και ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τους αξιόλογους συναδέλφους μου και την εμπιστοσύνη των σπουδαίων συνεργατών μας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί καταφέραμε να τοποθετήσουμε την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς του Ομίλου TUI. Μετά από 29 χρόνια, αυτό το κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής ολοκληρώνεται, διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική σχέση με την TUI και σε ένα κλίμα συνεργασίας”, δήλωσε ο κ. Δήμας.

Ο Fritz Joussen, διευθύνων σύμβουλος της TUI Group δήλωσε: “Ο Γιώργος Δήμας ήταν στην TUI ισχυρός πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και συνέβαλε αποτελεσματικά και επιτυχώς στις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα. Λυπάμαι που αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά τον ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή του στην εταιρεία μας για τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον του”.

Τον κ. Δήμα διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα ο Ian Hay, μέχρι πρότινος επικεφαλής της TUI Κύπρου, Μάλτας και Αιγύπτου. Ο Ian Hay είναι στέλεχος της TUI για περισσότερα από 22 χρόνια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στo πλαίσιo της νέας δομής του Ομίλου της TUI, αναλαμβάνει την ευθύνη των προορισμών Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αίγυπτο με έδρα την Αθήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023