Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Thomas Cook προειδοποιεί για overbooking στην Ισπανία

Ο Thomas Cook προειδοποιεί για overbooking στην Ισπανία

Ο γενικός διευθυντής του Thomas Cook κ. Simon Vincent προβλέπει ότι θα υπάρξει στην Ισπανία αυτή την χρονιά overbooking σε μεγάλη έκταση, φυσικά λόγω του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο και των […]

Ο γενικός διευθυντής του Thomas Cook κ. Simon Vincent προβλέπει ότι θα υπάρξει στην Ισπανία αυτή την χρονιά overbooking σε μεγάλη έκταση, φυσικά λόγω του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο<.> και των ακυρώσεων που έχουν συμβεί στην Τουρκία και την Ελλάδα. Αυτό όμως θα καταστρέψει το κλίμα εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ των Ισπανών ξενοδόχων και των Βρετανών τουριστών.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το θέμα του overbooking είναι πολύ σοβαρό και ότι οι Βρετανοί τουρίστες είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα, με αποτέλεσμα να μην νοιώθουν πλέον σίγουροι στην Ισπανία. Οι επιπτώσεις από κρούσματα overbooking θα είναι μακροχρόνιες για την Ισπανία και θα ωθήσουν τους τουρίστες τα επόμενα χρόνια σε άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024