Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣημαντική μεταγραφή από την Worldspan έκλεισε η youtravel.com

Σημαντική μεταγραφή από την Worldspan έκλεισε η youtravel.com

O πρώτος Γενικός Διευθυντής της youtravel.com είναι πλέον πραγματικότητα όπως ανακοίνωσε η εταιρία με τον κ. Graham Nichols να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο κ. Nichols ο οποίος θα είναι υπεύθυνος […]

O πρώτος Γενικός Διευθυντής της youtravel.com είναι πλέον πραγματικότητα όπως ανακοίνωσε η εταιρία με τον κ. Graham Nichols να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο κ. Nichols ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για τις διεθνείς<...>αγορές θα ξεκινήσει στη νέα του θέση στις 21 Απριλίου. Θα αναφέρεται απευθείας στον ιδρυτή της youtravel.com κ. John Kent και θα κινείται μεταξύ των γραφείων της εταιρίας στο Woking, στο Surrey και στα κεντρικά της Αθήνας.

O Nichols ήρθε στην youtravel.com από την Worldspan, όπου εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου για τις διεθνείς αγορές της εταιρίας και ήταν υπεύθυνος για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Διατήρησε την θέση αυτή για έξι χρόνια έως ότου η Worldspan συγχωνεύτηκε με την Travelport.

Πριν από την θέση του αυτή, ο Nichols διετέλεσε για τέσσερα χρόνια Διευθυντής της Amadeus για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Η θητεία του συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση της επιχειρηματικότητας της εταιρίας, καθώς κατόρθωσε να μετατρέψει την εταιρία από ένα μικρό παίχτη της αγοράς σε πρωτοπόρο εταιρία στο παγκόσμιο σκηνικό των GDS, καθώς και να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της.

Ο κ. John Kent δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που υποδέχομαι τον Graham στην ομάδα μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο στην 18μήνη πορεία μας και ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την θέση μας στον κλάδο αυτό. Η προσθήκη του Graham στην ανώτατη διοικητική δομή της εταιρείας αποτελεί σημαντικό γεγονός καθώς εγώ θα είμαι σε θέση να αφήσω την διεύθυνση του Ηνωμένου Βασιλείου και τις διεθνείς ομάδες στα πολύ ικανά χέρια του, ενώ παράλληλα θα αναζητώ ευκαιρίες στρατηγικού ενδιαφέροντος ώστε να επεκτείνω ακόμη περισσότερο την εταιρία και να σχεδιάζω τη μελλοντική κατεύθυνση του ομίλου σε νέες αγορές».

Ο Nichols πρόσθεσε, «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που γίνομαι μέλος μια τόσο ταχείας αναπτυσσόμενης εταιρείας σε ένα από τους πιο δυναμικούς κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με αυτό που ο John και η ομάδα κατόρθωσαν μέσα σε 18 μήνες από το ξεκίνημα της εταιρείας και είμαι εξαιρετικά ευτυχής που θα διαδραματίσω ρόλο στη νέα φάση της youtravel.com η οποία θα στεφτεί και αυτή με επιτυχία».

Η youtravel.com βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου των 150 εκατομμυρίων ευρώ εσόδων για το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, το οποίο αποτελεί παραπάνω από το διπλάσιο εν συγκρίσει με εκείνο της πρώτης χρονιάς που έφτασε τα 70 εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της youtravel.com κ. Paul Riches σχολίασε σχετικά, «Οι πρώτοι τρεις μήνες του 2008 υπήρξαν εξαιρετικά επιτυχείς για εμάς καθώς έχουμε αύξηση της εμπορικής μας αξίας κατά 200% χρόνο με το χρόνο. Η προσθήκη του Graham σημαίνει ότι τώρα είμαστε σε ισχυρότερη θέση από ποτέ για να συνεχίσουμε την εκπληκτική αυτή αύξηση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της youtravel.com θα ενημερώνει πλέον τον Nichols για τις κινήσεις της εταιρείας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024