Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤη θέση του σε Γαλλία και Καναδά ενισχύει ο Thomas Cook
Νέες εξαγορές

Τη θέση του σε Γαλλία και Καναδά ενισχύει ο Thomas Cook

Την εξαγορά της γαλλικής Jet Tour από την Club Mediterranee, προσφέροντας το ποσό των 70 εκατ. ευρώ, αλλά και του Καναδικού operator `TriWest Travel Holdings`, έναντι 114 εκατ. δολαρίων Καναδά, ανακοίνωσε ο Thomas Cook, στο πλαίσιο της πολιτικής του…

Την εξαγορά της γαλλικής Jet Tour από την Club Mediterranee, προσφέροντας το ποσό των 70 εκατ. ευρώ, αλλά και του Καναδικού operator `TriWest Travel Holdings`, έναντι<...> 114 εκατ. δολαρίων Καναδά, ανακοίνωσεο Thomas Cook, στο πλαίσιο της πολιτικής του για ενίσχυση του μεριδίου αγοράς, που ήδη κατέχει.

Με την εξαγορά της Jet Tour, που πραγματοποιείται μέσω των υφιστάμενων τραπεζικών αποθεμάτων, ο Thomas Cook στοχεύει να καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρία στη Γαλλία, αφού σε συνδυασμό με την Thomas Cook Γαλλίας, θα κατέχει πλέον το 10% της αγοράς.

Και οι δύο εξαγορές για να ολοκληρωθούν, θα πρέπει πρωτίστως να εγκριθούν από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. Σημειώνεται επίσης πως πριν λίγους μήνες ο Thomas Cook αγόρασε το website κρατήσεων ξενοδοχείων Hotels4u.com, όπως επίσης και την ταξιδιωτική επιχείρηση Elegant Resorts.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024