Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators100 Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στα Ιωάννινα
Προώθηση των Ιωαννίνων ως προορισμό Εναλλακτικού Τουρισμού

100 Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στα Ιωάννινα

Ο Όμιλος Mitsis Hotels έφερε για δεύτερη φορά από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa των Ιωαννίνων, 100 από […]

Ο Όμιλος Mitsis Hotels έφερε για δεύτερη φορά από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa των<…> Ιωαννίνων, 100 από τους ισχυρότερους Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Στα πλαίσια της φιλοξενίας αυτής, δόθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στους χώρους του ξενοδοχείου, συνέντευξη Τύπου, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την προσπάθεια που διεξάγεται σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ρωσικό tour operator Labirint, για την προώθηση των Ιωαννίνων ως προορισμό Εναλλακτικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, παρευρέθησαν η διευθύντρια και ιδιοκτήτρια του Labirint, κα Tatiana Zotova, ο κ. Φίλιππος Σταμέλος, διευθυντής του Grand Serai Congress & Spa- ο κ. Κώστας Πικιός, διευθυντής πωλήσεων- ο κ. Νίκος Ιακωβίδης, διευθυντής πωλήσεων των Spa του Ομίλου, καθώς και εκπρόσωποι από τις εταιρείες εναλλακτικών δραστηριοτήτων Νύμφαι και Alpine Zone, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια. Επιπλέον, παρόντες ήταν τηλεοπτικοί σταθμοί και δημοσιογράφοι της περιοχής.

Η αποτίμηση των συμμετεχόντων ήταν θετική για την συμβολή όλων, στη γεφυροποίηση των αποστάσεων. Μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, επιβεβαιώθηκε η προοπτική ενδυνάμωσης της Τουριστικής Κίνησης προς τις ορεινές περιοχές, σε συνδυασμό με την ήδη αυξημένη κίνηση προς το νησί της Κέρκυρας. Οι Ρώσοι πράκτορες επισκέφτηκαν και την περιοχή εκεί και διέμειναν στο Roda Beach Resort & Spa Hotel του Ομίλου Mitsis Hotels.

Στα πλαίσια της ξενάγησής τους, είχαν την ευκαιρία να επισκέφτουν το Μονοδένρι και το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, το Δίλοφο, όπου και θαύμασαν μέρος από το Φαράγγι του Βίκου και παρατέθηκε παραδοσιακό γεύμα, το μικρό και μεγάλο Πάπιγκο, το Ρογκοβό και τις Οβείρες με τις εξαιρετικής ομορφιάς κολυμπήθρες. Με τη μορφή παιχνιδιού, περιπλανήθηκαν από μόνοι τους στην πόλη και ήρθαν σε επαφή με επιλεγμένα σημεία. Ένα από αυτά ήταν και το Δημαρχείο, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κύριος Νίκος Γκόντας. Παρά το εκλογικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, παρουσία των τηλεοπτικών σταθμών. Δέχτηκαν τοπικά δώρα, ενημερωτικό υλικό για την περιοχή, και παρέδωσαν την πρόσκληση στο Δημάρχο για το Gala Dinner που δόθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στην μεγάλη αίθουσα Ευεργετών, χωρητικότητας 850 ατόμων, του Ξενοδοχείου Grand Serai Congress & Spa.

Μέσα από μια εορταστική βραδιά λοιπόν, με πολύ μουσική, happenings και χορό, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Ιωαννίνων, ολοκληρώθηκε και επισφραγίστηκε με επιτυχία η επίσκεψη των Ρώσων πρακτόρων στην πόλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024