Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςallCruises.gr: Νέο ταξιδιωτικό γραφείο, με στόχο την αλλαγή των δεδομένων στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας
Τουριστικά γραφεία

allCruises.gr: Νέο ταξιδιωτικό γραφείο, με στόχο την αλλαγή των δεδομένων στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailor made πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων, εταιρικές διοργανώσεις, ταξίδια πολυτελείας, καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Seabourn Cruise Line, και Oceania Cruises.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο επιλέγουν την Ελλάδα. Οι Έλληνες αναζητούν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το Υπουργείο Τουρισμού βάζει την κρουαζιέρα προτεραιότητα… Αυτήν τη χρονική στιγμή έρχεται στην ελληνική αγορά το νέο ταξιδιωτικό γραφείο allCruises.grβ που ειδικεύεται στην κρουαζιέρα και σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει το όνειρο για κρουαζιέρα πραγματικότητα και δημιουργήθηκε από την κα Ελένη Τρέσσου και τον κ. Μιχάλη  Παναγιωτακόπουλο – συνέταιροι, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι σε ένα εγχείρημα που έρχεται ύστερα από δύο δεκαετίες στον ελληνικό τουρισμό, με όραμα και φρέσκια οπτική για την κρουαζιέρα.

Σε αυτά τα 20 χρόνια, οι δύο τους “έχτισαν” ένα δυνατό και ευρύ δίκτυο γραφείων/ταξιδιωτικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και κέρδισαν το σεβασμό των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας της παγκόσμιας αγοράς, που σήμερα είναι και αυτοί συνεργάτες τους.

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών κρουαζιέρας: Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Seabourn Cruise Line και Oceania Cruises. Στην ελληνική αγορά συνεργάζεται με την Celestyal Cruises αλλά και με τους αντιπροσώπους των εταιρειών Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Azamara και Princess Cruises και Cunard.

Η εξειδίκευση της allCruises.gr συνεχίζεται και στα ποτάμια της Ευρώπης και του κόσμου αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες Lueftner Cruises, A-ROSA River Cruises, AmaWaterways River Cruise Line, CroisiEurope River Cruises και Nicko Cruises.

Τέλος, η allCruises.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες Oceanwide Expeditions και Albatros Expeditions προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ζωής σε κρουαζιέρες εξερεύνησης και περιπέτειας (expedition & adventure cruises).

Ταξίδεψε στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη, κάνε νέους φίλους, ζήσε μια τρελή περιπέτεια – και όλα αυτά σε μια κρουαζιέρα! Το ταξίδι με κρουαζιέρα είναι για μένα ο καλύτερος τρόπος να φροντίσεις τον εαυτό σου. Γι’αυτό, τα ταξίδια στη θάλασσα ανέκαθεν ήταν μια εμπειρία που ονειρεύονται οι άνθρωποι”, λέει η κα Τρέσσου, συνιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της allCruises.gr. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος, συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της allCruises.gr, συμπληρώνει: “Ο καλύτερος τρόπος να φέρεις την πολυτέλεια στη ζωή σου είναι η κρουαζιέρα. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να ταξιδέψεις σε καινούργια μέρη με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή: φαγητό, ποτό, διασκέδαση, εμπειρίες και χαλάρωση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024