Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑντιπρόσωπος Ελλάδος της Kuwait Airways η Amphitrion Air Services

Αντιπρόσωπος Ελλάδος της Kuwait Airways η Amphitrion Air Services

Στα πλαίσια επαναδραστηριοποίησης των πωλήσεών της στη ελληνική αγορά, η γνωστή αεροπορική εταιρία Kuwait Airways επέλεξε την Amphitrion Air Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων Ελλάδος. Αξίζει να τονιστεί πωςη Kuwait […]

Στα πλαίσια επαναδραστηριοποίησης των πωλήσεών της στη ελληνική αγορά, η γνωστή αεροπορική εταιρία Kuwait Airways επέλεξε την Amphitrion Air Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων Ελλάδος. Αξίζει να τονιστεί πως<...>η Kuwait Airways έχει ήδη συμπληρώσει περισσότερα απο 50 χρόνια παρουσίας. Η λειτουργία της ξεκίνησε το 1954 με ένα μικρό δίκτυο πέντε προορισμών, που επεκτάθηκε σημαντικά, όταν η ιδιοκτησία της πέρασε στο κράτος. Το 1962 εισήλθε στην εποχή των jet με αεροσκάφη Comet 4c – το πρώτο επιβατικό αεριοθούμενο – ενώ το 1968 απέκτησε τα πρώτα Boeing 707. Στη συνέχεια πέρασε στην εποχή των μεγάλων αεροσκαφών, τύπου Boeing 747-200, επεκτείνοντας έκτοτε το δίκτυο της με πτήσεις από Νέα Υόρκη δυτικά έως την Μανίλα στην `Απω Ανατολή.

Μετά την καταστροφή της βάσης της και 15 αεροσκαφών απο τήν Ιρακινή εισβολή η εταιρία επανιδρύθηκε και ο στόλος της τώρα αποτελείται απο συνολικά 17 αεροσκάφη (κυρίως Airbus): τρία A320-200, τρία Α310-300, πέντε Α300-605, τέσσερα Α340-300 και δύο Boeing 777, όλα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διασκέδασης.

Το δίκτυο της εταιρίας θα καλύπτει φέτος 46 χώρες στον κόσμο με βασική δέσμευση να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση στους επιβάτες της, δίνοντας πάντα την μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ασφάλεια. Στόχος της είναι να προσφέρει ενα προιόν που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες του επιβάτη και να διαθέτει την καλύτερη εξυπηρέτηση στην καμπίνα με το προιόν πρώτης ή διακεκριμένης θέσης. Τα δρομολόγιά της έχουν συνήθως διακεκριμένη και οικονομική θέση, ενώ τα μεγάλα αεροσκάφη διαθέτουν και πρώτη θέση.

Στην Ελλάδα έχει συνεργασία code share με τις Ολυμπιακές Αερoγραμμές σε τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα: ΑΘΗΝΑ / ΚΟΥΒΕΙΤ κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή (αναχώρηση 6.10 μ.μ.) και Κυριακή (αναχώρηση 7μμ.).

Για τους τακτικούς της πελάτες διαθέτει το πρόγραμμα μιλίων OASIS, για ανταμοιβή και πλεονεκτήματα στα ταξίδια. Επίσης, με την θυγατρική της Kuwait Holidays, προσφέρει οργανωμένα πακέτα διαμονής στο Κουβέιτ και άλλους προορισμούς του δικτύου της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024