Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑποκριάτικα πακέτα από το Antel Travel

Αποκριάτικα πακέτα από το Antel Travel

Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα-ταρίφα του Antel Travel που απευθύνεται στους μεμονωμένους ταξιδιώτες που έχουν ως προορισμό την Βόρειο Ελλάδα. Το γραφείο παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη -όπου […]

Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα-ταρίφα του Antel<.> Travel που απευθύνεται<...> στους μεμονωμένους ταξιδιώτες που έχουν ως προορισμό την Βόρειο Ελλάδα.
Το γραφείο παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη -όπου προσφέρει ξενοδοχεία πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές- μαζί με τη Φλώρινα, την Καστοριά, τη Χαλκιδική, τον Όλυμπο, και την Πιερία.
Παράλληλα, για το αποκριάτικο πρόγραμμα έχει προστεθεί και η Ήπειρος, η λίμνη Πλαστήρα, η λίμνη Οχρίδα, η Στρούγκ και το Μοναστήρι.
Επιπλέον, το Antel Travel -το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη- μετά από την πετυχημένη πορεία του με προγράμματα για μεμονωμένους πελάτες με προορισμό την Βόρειο Ελλάδα προχωράει στη δημιουργία τμήματος εξυπηρέτησης groups.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024