Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΆσχημες οι συνέπειες του Ευρώ για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Άσχημες οι συνέπειες του Ευρώ για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

H εισαγωγή του Ευρώ πρόκειται να έχει αρνητικές επιδράσεις στο εισόδημα των τουριστικών πρακτόρων, ήταν ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν στο συνέδριο που διοργάνωσε πρόσφατα το ΙΤΤ, Institute of […]

H εισαγωγή του Ευρώ πρόκειται να έχει αρνητικές επιδράσεις στο εισόδημα των τουριστικών πρακτόρων, ήταν ένα από τα συμπεράσματα<...> που βγήκαν στο συνέδριο που διοργάνωσε πρόσφατα το ΙΤΤ<.>, Institute of Travel and Tourism, στην Τενερίφη.

Ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου και διευθυντής του Ilkeston Co-Op της Μεγάλης Βρετανίας, κ. Chris Smith, προειδοποίησε για τις άσχημες συνέπειες που θα έχει το Ευρώ στους τουριστικούς πράκτορες και στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, ειδικά μετά την επιστροφή του ταξιδιωτικού κοινού από τις διακοπές, που πλέον δεν θα χρειάζεται να προβούν σε μετατροπή συναλλάγματος.

Η εταιρία Ilkeston Co-Op έχει συνεργασία franchise βάση προμηθειών με την Eurochange. Όπως ανακοίνωσε υπάρχει μεγαλύτερο όφελος από τις μαζικές ανταλλαγές ενός μόνο συναλλάγματος, παρά από την ανταλλαγή διαφόρων νομισμάτων. Ο κ. Chris Smith παράλληλα δήλωσε ότι την ημέρα που θα ξεκινήσει η χρήση του Ευρώ, αμέσως θα μειωθεί και η ανταλλαγή συναλλάγματος στην Αγγλία.

Η ΑΒΤΑ έχει ήδη τυπώσει και πρόκειται να μοιράσει 500.000 ενημερωτικά φυλλάδια που απευθύνεται στους ταξιδιώτες, σχετικά με το Ευρώ, ρωτώντας παράλληλα για σχόλια και προτάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024