Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςBarel Travel: Νέα προγράμματα και συνεργασίες με την Ελλάδα
Τουριστικά γραφεία

Barel Travel: Νέα προγράμματα και συνεργασίες με την Ελλάδα

Το Barel Travel είναι από το 2015 αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δύο Passenger Ferries 'Katerina' και 'Venus'", τα οποία ξεκινούν από το Κουσάντασι προς τη Σάμο και την Πάτμο, ενώ για το καλοκαίρι του 2016 έχει προστεθεί και το δρομολόγιο Κουσάντασι – Σάμο – Ικαρία.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίας του στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης τον προηγούμενο Δεκέμβριο, δυναμικά έδωσε το “παρών” και στην έκθεση ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινουπόλεως το τουριστικό γραφείο Barel Travel, που έχει έδρα το Κουσάντασι, προωθώντας μεταξύ των υπολοίπων προγραμμάτων του δρομολόγια και ολοήμερες η ολιγόωρες επισκέψεις στα Ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα τη Σάμο, τη Πάτμο και την Ικαρία αλλά και μέσω τοπικών γραμμών την Μύκονο και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Το Barel Travel είναι από το 2015 αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δύο Passenger Ferries “Katerina” και “Venus”, τα οποία ξεκινούν από το Κουσάντασι προς τη Σάμο και την Πάτμο, ενώ για το καλοκαίρι του 2016 έχει προστεθεί και το δρομολόγιο Κουσάντασι – Σάμο – Ικαρία. Επίσης, ορισμένες μέρες δρομολογούνται για ολοήμερη εκδρομή από το Κουσάντασι στη Σάμο. Οι αναχωρήσεις είναι εγγυημένες από την 1η Μαΐου ως την 31η Οκτωβρίου, ενώ  τους άλλους μήνες αλλά και εν μέσου της σαιζόν κατόπιν συνεννόησης δίνεται η δυνατότητα για ναύλωση. Όπως είναι γνωστόν, οι Τούρκοι τουρίστες για να επισκεφθούν τη χώρα μας χρειάζονται απλά μια gate visa, την οποία και προμηθεύονται στο λιμάνι στο Κουσάντασι από το Barel Travel.

Το ταχύπλοο “Katerina” έχει ναυπηγηθεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 και καλύπτει την απόσταση Κουσάντασι – Σάμο σε 45 λεπτά. Έτσι δίνεται η δυνατότητα για ολοήμερη εκδρομή στο νησί της Σάμου, για όσους δεν επιθυμούν να διανυκτερεύσουν. Τα δρομολόγια είναι καθημερινά, ώστε εξυπηρετούν και εκείνους που θα αποφασίσουν να κάνουν ορισμένες διανυκτερεύσεις στη Σάμο ή τα κοντινά νησιά που επισκέπτεται το Katerina.

“Αρχικός στόχος του γραφείου μας είναι η αύξηση του αριθμού των Τούρκων επιβατών από τη ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης και του Αϊδινίου προς τη Σάμο και τις Πάτμο και Ικαρία. Αυτή η περιοχή συγκεντρώνει υψηλού εισοδηματικού επιπέδου Τούρκους πολίτες, εκτός των μονίμων κατοίκων, επειδή πολλοί εύποροι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες. Στα κοντινά σχέδια της εταιρείας μας είναι η επέκταση με προσθήκη περισσότερων πλοίων και προς άλλους προορισμούς στην περιοχή του κεντρικού και ανατολικού αιγαίου”, δήλωσε ο κ. Στράτος Καραριστείδης, cooperative advisor του Barel Travel.

Η προσπάθεια του Barel Travel αποκτά ιδιαίτερη σημασία το 2016, καθώς οι κρατήσεις όλων των παράκτιων προς την Ασία νησιών βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Η τόνωση της τουριστικής περιόδου από την τουρκική αγορά, που βιώνει παρόμοιες συνθήκες λόγω του κύματος των προσφύγων, για τα νησιά είναι επιβεβλημένη. Το Barel Travel, επίσης, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα επίσκεψης ελληνικών νησιών σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, αλλά και συνδυασμό επισκέψεων σε Ελλάδα – Τουρκία για τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς.

Ο ιδιοκτήτης του Barel Travel κ. Orcun Kamit με την ομάδα του, στη φετινή EMITT.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024