Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνBραβείο ‘e-Business Excellence’ για την airtickets.gr
OTAs

Bραβείο ‘e-Business Excellence’ για την airtickets.gr

Η airtickets.gr κέρδισε το βραβείο 'e-Business Excellence' στο 3ο συνέδριο e-Business World.

H airtickets.gr ξεχώρισε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου e-Βusiness World που διεξήχθη στις 26 Ιουνίου στην Αθήνα, κερδίζοντας  το βραβείο “e-Business Excellence” στα e- Bizz Αwards, στην κατηγορία “Travel”. Το συνέδριο e-Βusiness World αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα μας σχετικά με το e-επιχειρείν.

Τα e-Bizz Αwards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πρωτοπόρες εταιρίες, υπηρεσίες, προιόντα και πρόσωπα της αγοράς σε όλους τους τομείς του e-επιχειρείν. Στην κατηγορία Travel, ανέδειξαν μεγάλο νικητή την airtickets.gr, λόγω της πρωτοπορίας της, του καινοτόμου επιχειρηματικού της μοντέλου και της πελατοκεντρικής της προσέγγισης.

Η airtickets.gr ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2000 και, σύμφωνα με τους ιδρυτές της, “υπήρξε η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα που ουσιαστικά επένδυσε στο online travel. Έχοντας ολοκληρώσει 14 χρόνια πορείας, η airtickets.gr είναι σήμερα ταυτόσημη της αναζήτησης αεροπορικού εισιτηρίου”.

Συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή, μεγάλη προϊοντική βάση, ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση και εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση, το airtickets.gr αποτελεί το μεγαλύτερο site που εμπιστεύονται οι Έλληνες για τις κρατήσεις τους.

Ο κ. Δημήτρης Κοντογεώργος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της airtickets.gr, δήλωσε: “Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για αυτό το βραβείο. Είναι αναγνώριση της πολύχρονης και συστηματικής δουλειάς που κάνουμε στην airtickets.gr.

Oι παλιοί λέγανε ότι για να πετύχει ένα μαγαζί πρέπει να είναι ‘μαγαζί γωνία’. Αυτές οι ‘γωνίες’ σήμερα είναι στο internet αλλά δεν είναι σταθερές. Πρέπει συνεχώς να τις ανακαλύπτεις. Αυτό που παραμένει σταθερό για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά, η πίστη σε αυτό που κάνεις και να υπηρετείς τις αξίες σου. Εμείς στην airtickets.gr ακόμα και ‘στα δύσκολα’, δεν προδώσαμε τις αξίες μας  και αυτό μας κάνει σήμερα πιο δυνατούς”.

Η airtickets.gr δραστηριοποιείται σε πέντε ακόμη μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας. Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Με το εταιρικό της slogan “Ταξιδεύουμε την Ελλάδα”, η airtickets.gr λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με το μήνυμα “Είμαστε γεννημένοι ταξιδιώτες και σε κάθε ταξίδι, είμαστε μαζί”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024