Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαγωνισμός expressferries.gr στο Facebook
Τρεις νικητές θα κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα για ένα ελληνικό νησί

Διαγωνισμός expressferries.gr στο Facebook

Διαγωνισμό στο facebook πραγματοποιεί τo ExpressFerries.gr, με τρεις τυχεροί νικητές να κερδίζουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα για ένα ελληνικό νησί.

To ExpressFerries.gr προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν την τύχη τους παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό στο facebook. Τρεις τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα για ένα ελληνικό νησί. Η διαδικασία είναι απλή: Οι συμμετέχοντες επισκέπτονται το ΕxpressFerries.gr ή κάνουν like στη σελίδα του Express Ferries στο facebook και συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός στο facebook διαρκεί έως τις 13 Αυγούστου 2012. Οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν την Tρίτη 14 Αυγούστου.

To expressferries.gr είναι ένας διαδικτυακός οργανισμός (portal) που εξειδικεύεται στην online έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλους τους ελληνικούς προορισμούς, δημιουργώντας μια πιο γρήγορη και ασφαλή μηχανή αναζήτησης.     

Τα προνόμια που προσφέρονται περιλαμβάνουν φοιτητικά, πολυτεκνικά, εκπτωτικά εισιτήρια, δωρεάν αποστολή των εισιτηρίων σε όλη την Ελλάδα ή απλά παραλαβή του εισιτήριου από το κατάστημα στο λιμάνι του Πειραιά και εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024