Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαγωνισμός της Airfasttickets στο Facebook
OTAs

Διαγωνισμός της Airfasttickets στο Facebook

Οι φαν της Airfasttickets καλούνται να ανεβάσουν στο YouTube ένα βίντεο εμπνευσμένο από τις δικές τους καλοκαιρινές περιπέτειες και οι εμπνευστές των 5 καλύτερων βίντεο θα κερδίσουν 1.000 ευρώ σε μετρητά.

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη και η Airfasttickets δίνει ένα ακόμη κίνητρο για να κρατήσει κανεις στη μνήμη του τις όμορφες στιγμές του, υλοποιώντας έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με την ονομασία “Πας Παντού” μέσα από τη σελίδα της Airfasttickets στο Facebook.

Στο πλαίσιο αυτής της “ταξιδιάρικης” ενέργειας, οι φαν της Airfasttickets καλούνται να ανεβάσουν στο YouTube ένα βίντεο εμπνευσμένο από τις δικές τους καλοκαιρινές περιπέτειες, ακολουθώντας το παράδειγμα του διδύμου Νίκος Αναδιώτης – Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο διαγωνισμός δίνει την δυνατότητα στους εμπνευστές των 5 καλύτερων βίντεο, που θα αναδειχθούν μέσα από σχετική ψηφοφορία, να κερδίσουν 1.000 ευρώ σε μετρητά, για να συνεχίσουν αμέριμνοι τις εξορμήσεις τους.

Η Airsfasttickets (Fast group ΑΕ), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει φρέσκες και εναλλακτικές ταξιδιωτικές προτάσεις. Η εταιρεία  συνδυάζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρει η πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει σημαντική παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η  Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω απο 26.000 πελάτες εβδομαδιαίως, εξοικονομώντας, χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024