Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔικαίωση για τα τουριστικά γραφεία: Η Jet2holidays παροτρύνει επίσκεψη στον τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα
Τουριστικά γραφεία

Δικαίωση για τα τουριστικά γραφεία: Η Jet2holidays παροτρύνει επίσκεψη στον τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα

Μετά από τα πολλαπλά κτυπήματα που έχουν δεχθεί τα τουριστικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της Jet2holidays δείχνει να δίνει χώρο για εργασία στα τουριστικά γραφεία των κεντρικών δρόμων των πόλεων της Μεγ. Βρετανίας.

Η Jet2holidays ξεκίνησε μια νέα ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Μεγάλη Βρετανία που ουσιαστικά οδηγεί τους πελάτες της να απευθυνθούν στον τοπικό ανεξάρτητο ταξιδιωτικό τους πράκτορα, αποτελώντας ίσως έτσι τη μεγάλη δικαίωση για τον αγώνα που έχουν κάνει τα τουριστικά γραφεία τα τελευταία χρόνια. 
 
Η πανεθνική εκστρατεία που θα τρέξει σε όλη τη Μεγ. Βρετανία αναμένεται να φτάσει σε έως και πέντε εκατομμύρια ενήλικες.
 
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας είπε ότι η καμπάνια έχει σχεδιαστεί “για να ενθαρρύνει τους πελάτες να πηγαίνουν στα τουριστικά γραφεία που βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους και στο τοπικό τους ανεξάρτητο ταξιδιωτικό γραφείο“.
 
Επίσης, όπως έγινε γνωστό Θα υποστηρίζεται και από μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook και Instagram.
 
Οι ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες, που χρησιμοποιούνται σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα, επιτρέπουν στους πιθανούς πελάτες να σαρώσουν έναν κωδικό QR, ο οποίος στη συνέχεια τους κατευθύνει στην ενότητα Finder Travel Agent του ιστότοπου Jet2holidays, όπου μπορούν να δουν έναν χάρτη και στοιχεία επικοινωνίας για τον πλησιέστερο ανεξάρτητο ταξιδιωτικό πράκτορά τους.
 
Ο επικεφαλής του τμήματος εμπορίου της Jet2holidays, Alan Cross, δήλωσε: “Οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες αποτελούν τον απόλυτο πυρήνα της επιτυχημένης επιχείρησής μας, γι’ αυτό και αναζητούμε συνεχώς νέους και καινοτόμους τρόπους για να οδηγήσουμε τους πελάτες σε αυτούς“.
 
Αυτή η ολοκαίνουργια καμπάνια υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας προς τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας ταξιδιωτικών πρακτορείων, καθώς κάνουμε μια σημαντική επένδυση στη δημιουργική στόχευση πελατών για να τους οδηγήσουμε στους δρόμους και στα καταστήματα τους“.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024