Τελευταία νέα

Δυναμική η πορεία του Antel Travel

Το Antel Travel διανύει με επιτυχία τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του με εντυπωσιακά αποτελέσματα και ρυθμούς αύξησης της πελατείας του, σύμφωνα με τον υπεύθυνο προγραμματισμού. Πέρσι στις εορτές εξυπηρέτησε τον […]

Το Antel<.> Travel διανύει με επιτυχία τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του με εντυπωσιακά αποτελέσματα και ρυθμούς αύξησης<...> της πελατείας του, σύμφωνα με τον υπεύθυνο προγραμματισμού.
Πέρσι στις εορτές εξυπηρέτησε τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών οι οποίοι μετακινήθηκαν με δικό τους μεταφορικό μέσο προς την Βόρεια Ελλάδα. Φέτος οργανώθηκε και η μεταφορά των πελατών με πολυτελή λεωφορεία με προορισμό τον Όλυμπο, την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.
Για όσους ταξιδεύουν από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Βέροια, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη εάν δεν επιθυμούν να οδηγήσουν το δικό τους αυτοκίνητο το Antel τους δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθούν από την πόλη τους στο ξενοδοχείο της επιλογής τους.
Στόχος του Antel travel είναι για φέτος να κατακτήσει αν όχι την πρώτη θέση, τουλάχιστο μια από τις πρώτες θέσεις στα τουριστικά γραφεία όσον αφορά τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών για το εσωτερικό .
Ακόμη το Antel travel εξυπηρετεί και για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Κέρκυρα, Φλώρινα, Καστοριά, Καρδίτσα και σε όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023