Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔυναμικό 'παρών' της Airfasttickets στην έκθεση ITB Berlin 2014
OTAs

Δυναμικό 'παρών' της Airfasttickets στην έκθεση ITB Berlin 2014

Οι επισκέπτες της ITB Berlin είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπηρεσίες Perseus Corporate Travel by Airfasttickets, καθώς και το νέο Mobile app της Airfasttickets.

Δυναμικό “παρών” έδωσε η Airfasttickets στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συνάντηση του τουριστικού κλάδου, ITB Berlin 2014, η οποία διεξήχθη στις 5-9 Μαρτίου, στο Βερολίνο. Η εταιρεία του κ. Νικόλαου Κοκλώνη βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων εκπροσώπων του τουριστικού και ταξιδιωτικού χώρου, που προσέλκυσε η έκθεση.

Η ελληνική πολυεθνική εταιρεία στο χώρο του online travel booking παρουσίασε στο Hall 9A της Messe Berlin τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους επαγγελματίες του τουρισμού, τους δημοσιογράφους και το ευρύ κοινό. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπηρεσίες Perseus Corporate Travel by Airfasttickets, καθώς και το νέο Mobile app της Airfasttickets.

Στον απολογισμό της έκθεσης, η παρουσία της Airfasttickets στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς το περίπτερο του μεγαλύτερου ελληνικού online booking γραφείου προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο επισκέφθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον τουριστικό κλάδο ενώ, παράλληλα, η Airfasttickets κατόρθωσε να εντάξει σημαντικές συνεργασίες στο χαρτοφυλάκιό της.


Στη φωτογραφία (αριστερά) ο κ. Γιάννης Ντιναπόγιας της Grecian Travel με τον κ. Νικόλαο Κοκλώνη, πρόεδρο και ιδρυτή της Airfasttickets. Στο βάθος διακρίνεται ο κ. Ron Yeatman-Vice, πρόεδρος για την Ευρώπη της Airfasttickets.

Η επιτυχής συμμετοχή γιορτάστηκε με το μεγάλο πάρτι της Airfasttickets που ακολούθησε, στο περίπτερο της έκθεσης, με τη συμμετοχή φίλων και συνεργατών της εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κοκλώνης, πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets, “η διάκριση στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα αποτελεί διαρκή και στρατηγικό στόχο της Airfasttickets. Σε συνέχεια των γραφείων που ιδρύσαμε σε Πειραιά, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Φρανκφούρτη, πρόσφατα επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και στην Τουρκία με το άνοιγμα του γραφείου μας εκεί. Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανά την υφήλιο τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του μέλλοντος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024