Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔύο νέα Fam Trip από τη MidEast
Τουριστικά γραφεία

Δύο νέα Fam Trip από τη MidEast

Οι συμμετέχοντες στα Fam Trips που διοργανώθηκαν από τη MidEast ήταν στελέχη ταξιδιωτικών πρακτορείων από τις Ρωσόφωνες χώρες και το Λίβανο, καθώς και δημοσιογράφοι της Σαουδικής Αραβίας.

Στα πλαίσια εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας της, η MidEast φέτος, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, εστιάζει στη διοργάνωση ταξιδίων γνωριμίας (Fam Trips) με την Ελλάδα φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία χωρών του εξωτερικού σε μια προσπάθεια ανάδειξης του φυσικού πλούτου της χώρας. Στα τέλη Μαΐου, η εταιρεία διοργάνωσε ακόμη δύο ταξίδια, φτάνοντας συνολικά τα έξι μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, ενώ στα μέσα Ιουνίου συμμετείχε σε ένα επιπλέον.

Το πρώτο εκ των τριών, διοργανώθηκε από τη MidEast, με την ευγενική χορηγία της Aegean Airlines, όπου συμμετείχαν στελέχη ταξιδιωτικών πρακτορείων των Ρωσόφωνων χωρών. Οι καλεσμένοι επισκέφτηκαν την Αθήνα, την Κρήτη, την Κυλλήνη και τη Χαλκιδική, όπου θαύμασαν τις ομορφιές του τόπου καθώς και τις ανέσεις που προσφέρονται χάρη στις υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακές υποδομές.

Το δεύτερο ταξίδι διοργανώθηκε από τη MidEast, με την ευγενική χορηγία της Middle East Airlines, όπου προσήλθαν αποκλειστικά ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών πρακτορείων του Λιβάνου. Οι καλεσμένοι επισκέφτηκαν την Αθήνα και τη Μύκονο, όπου διαπίστωσαν την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει η χώρα μας καθώς και την κοσμοπολίτικη ομορφιά της.

Το τρίτο πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο, αποκλειστικά για δημοσιογράφους της Σαουδικής Αραβίας, όπου η MidEast συμμετείχε χορηγώντας τα αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους επισκέπτες. Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν και δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις θετικές εντυπώσεις στη χώρα τους.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Ο εισερχόμενος τουρισμός αποτελεί, τώρα περισσότερο από ποτέ, κύρια πηγή εσόδων για την Ελλάδα μας. Στη MidEast εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και το αποδεικνύουμε καθημερινά μέσα από τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε. Ενδεικτικά, μόνο τους τελευταίους μήνες έχουμε οργανώσει έξι ταξίδια γνωριμίας και συμμετάσχει σε πολλά ακόμα, με μοναδικό σκοπό τη διαφήμιση και ανάδειξη των ελληνικών προορισμών στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024