Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΕιδική τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις σχολικές εκδρομές
Σιδηρόδρομος

Ειδική τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις σχολικές εκδρομές

Ειδικές τιμές για τη μεταφορά των μαθητών στις σχολικές εκδρομές της περιόδου 2012-2013 προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα ταξιδιωτικά γραφεία, με σκοπό την ανάδειξη του σιδηρόδρομου στην προστασία του περιβάλλοντος και την προσφορά εκδρομών με ιδιαίτερο θεματικό περιεχόμενο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέλοντας να συμβάλει στην ανάπτυξη του σχολικού τουρισμού στο εσωτερικό της χώρας, αναδεικνύοντας το ρόλο του σιδηροδρόμου στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη δυνατότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσφέρει στους μαθητές των σχολείων μας εκδρομές με ιδιαίτερο θεματικό ενδιαφέρον.

Στα πλαίσια αυτά, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει για τις σχολικές εκδρομές ελκυστικές τιμές για μεταφορά των μαθητών.

Ιδιαίτερη επίσης θέση στις θεματικές εκδρομές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει και το μικρό ιστορικό τρενάκι του Πηλίου, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει σε όλη τη διάρκεια του χρόνου για οργανωμένες εκδρομές, σε συνεννόηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσφέροντας πρόσβαση στις ομορφιές του Πηλίου κάθε εποχή.

Ειδική τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις σχολικές εκδρομές

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024