Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική επαρχία Yantai
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική επαρχία Yantai

FEDHATTA

Συνάντηση της FedHATTA με την αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού της επαρχίας Yantai ανοίγει νέους δρόμους για αμφίδρομες τουριστικές ροές μεταξύ Κίνας και Ελλάδας.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού της επαρχίας Yantai της Κίνας, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να αναδειχθούν οι προοπτικές για την αμφίδρομη ενίσχυση των τουριστικών ροών μεταξύ Κίνας και Ελλάδας.

Ο κ. Τσιλίδης είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για σημαντικά αξιοθέατα πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της επαρχίας Yantai, αλλά και για τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, οι οποίες εξυπηρετούν όλους τους θεματικούς τομείς του τουρισμού, καθιστώντας την περιοχή έναν σημαντικό και ελκυστικό προορισμό για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

FEDHATTA
Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της κινεζικής αποστολής, Gong Haitao, ενημερώθηκε σχετικά με την Ελλάδα, το τουριστικό προϊόν της και όλη τη γκάμα των δυνατοτήτων που προσφέρει για τουρισμό, με σκοπό να την προωθήσει ως ιδανικό προορισμό στην αγορά της επαρχίας Yantai.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, δήλωσε: “Οι επαφές μας με εκπροσώπους προορισμών από όλο τον κόσμο συνεχίζονται, ανοίγοντας νέους δρόμους για τον Ελληνικό εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό. Η Κίνα αποτελεί μια πολύ δυναμική αγορά που ετοιμάζεται για την πλήρη επιστροφή της στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα μετά την πανδημία, ενώ δυνατό εργαλείο θα αποτελέσουν οι απευθείας πτήσεις Σαγκάη – Αθήνα  της Juneyao Air. Οι προσπάθειες εξωστρέφειας της Ομοσπονδίας, μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε αυτήν τη δυναμική αναδεικνύοντας ιδανικές ταξιδιωτικές επιλογές για τους Έλληνες και για τους Κινέζους τουρίστες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024