Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΓενικός διευθυντής στη MidEast ο κ. Νίκος Μπόλιας
Ταξιδιωτικά γραφεία

Γενικός διευθυντής στη MidEast ο κ. Νίκος Μπόλιας

Στόχος της εταιρείας MidEast είναι η περαιτέρω ανάπτυξή της προς την πορεία συμπλήρωσης των 30 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας της.

Τη θέση του γενικού διευθυντή στον ταξιδιωτικό Όμιλο MidEast Travel ανέλαβε από τις 15 Οκτωβρίου ο κ. Νίκος Μπόλιας.

Λίγο πριν η MidEast κλείσει τα 30 της χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του τουρισμού, αποφασίζει να εντάξει στο δυναμικό της ένα εξέχον στέλεχος της αγοράς με εμπειρία 27 χρόνων τόσο στον αεροπορικό τομέα όσο και στον τουριστικό. Η μακρά προϋπηρεσία του κ. Μπόλια στο χώρο των πωλήσεων της TWA, KLM, THAI, Alitalia, Olympic Air και στη διεύθυνση της Monogram και του Travelplan, αναμένεται να ενισχύσει την ανοδική πορεία της εταιρείας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της μέσω της επίτευξης των φιλόδοξων στόχων της.

Η ιδιοκτήτρια της MidEast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλωσορίζουμε τον κ. Νίκο Μπόλια στην ομάδα μας. Η πίστη μας στο πρόσωπό του και ο αλληλοσεβασμός που έχουμε αναπτύξει στα τόσα χρόνια της κοινής μας πορείας στο χώρο, είναι τα εχέγγυα της νέας αυτής δυνατής συνεργασίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024