Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνH Key Tours – Αθήνα έλαβε Πιστοποιητικό Αριστείας από το Trip Advisor
Τουριστικά γραφεία

H Key Tours – Αθήνα έλαβε Πιστοποιητικό Αριστείας από το Trip Advisor

Οι αναθεωρητές του TripAdvisor βαθμολόγησαν την Key Tours με 4,5 στα 5.

Το βραβείο TripAdvisor Certificate of Excellence Award έλαβε η Key Tours – Αθήνα, βραβείο το οποίο τιμά τις άριστες εκδρομές, δίνεται μόνο σε εταιρείες που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor, και επεκτείνεται σε επίλεκτες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι επιχειρήσεις στις οποίες έχει απονεμηθεί το Πιστοποιητικό Αριστείας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν το ανώτερο κλιμάκιο των επιχειρήσεων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

Κατά την επιλογή των νικητών του Πιστοποιητικού Αριστείας, το Trip Advisor χρησιμοποιεί ένα αλγόριθμο για να καθορίσει τις τιμώμενες εταιρείες και λαμβάνει υπόψη τις κριτικές αξιολόγησης. Οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρούν μια συνολική βαθμολογία Trip Advisor, τουλάχιστον τέσσερα στα πέντε αστέρια στον όγκο και στις πρόσφατες κριτικές. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν το επιχειρηματικό της θητείας και η κατάταξη δημοτικότητας στο site. Οι αναθεωρητές βαθμολόγησαν την Key Tours με 4,5 στα 5.

“Το  Πιστοποιητικό Αριστείας του Trip Advisor είναι μια πραγματική πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα της Key Tours και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να ολοκληρώσουν την κριτική για το Trip Advisor,” δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μπιστόλας, διευθύνων σύμβουλος στο Key Tours Group. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σφραγίδα έγκρισης από το να αναγνωρίζεται κανείς από τους πελάτες του. Με το πιστοποιητικό Αριστείας του Trip Advisor, με βάση τις αξιολογήσεις των πελατών, η διάκριση είναι μια αξιόλογη ψήφος εμπιστοσύνης για την επιχείρησή μας και συνεχής δέσμευσή μας για αριστεία”.

“Το Trip Advisor είναι στην ευχάριστη θέση να τιμά επιχειρήσεις για την εξαιρετική συνέπεια στη φιλοξενίας τους”, δήλωσε ο Marc Charron, πρόεδρος του TripAdvisor for Business. “Το πιστοποιητικό του θεσμού της Αριστείας δίνει στις κορυφαίες εταιρείες  σε όλο τον κόσμο την αναγνώριση που τους αξίζει, με βάση την ανατροφοδότηση από εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία – τους πελάτες τους. Από την Αυστραλία ως τη Ζιμπάμπουε, θέλουμε να χειροκροτήσουμε τις εξαιρετικές επιχειρήσεις φιλοξενίας που προσφέρουν στους ταξιδιώτες του TripAdvisor μια καταπληκτική εμπειρία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024