Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Airfasttickets πάει παντού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός
OTAs

Η Airfasttickets πάει παντού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Official Sponsor της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 ανέλαβε η εταιρεία Airfasttickets.

H Airfasttickets προχώρησε σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα συμμετέχει ως Official Sponsor στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014, ταξιδεύοντας μαζί με τον “Θρύλο” στις αναμετρήσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία ο κ. Νικόλαος Κοκλώνης, πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets υπογράμμισε: “Η Airfasttickets εκτός από τα ταξίδια, αγαπά και τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός, όπως και το ταξίδι είναι συγκίνηση, ελπίδα και συναίσθημα. H προσπάθεια μιας εταιρείας, όπως η Airfasttickets, να αναπτυχθεί παγκοσμίως είναι ανάλογη με αυτή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό με το βλέμμα στην επόμενη διάκριση. Με τη συνεργασία αυτή επισφραγίζουμε την προσπάθειά μας να ταξιδεύουμε όλους τους Έλληνες οικονομικά παντού, ώστε να βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα σε κάθε αναμέτρηση εντός και εκτός συνόρων”.

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: “Η Airfasttickets, ως ο νέος Official Sponsor της ομάδας του Ολυμπιακού, συνδέεται πλέον με τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 και το 2013 και έρχεται να προστεθεί στην εξαιρετική ομάδα των χορηγών και συνεργατών μας, με την υποστήριξη των οποίων θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για όλους τους φιλάθλους μας!”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024