Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus Hellas παρουσιάζει το e-Support Centre στην ελληνική τουριστική αγορά
Εργαλεία online υποστήριξης για τα ταξιδιωτικά γραφεία

Η Amadeus Hellas παρουσιάζει το e-Support Centre στην ελληνική τουριστική αγορά

Η Amadeus ενισχύει την παραγωγικότητα των ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την εμπειρία υποστήριξης με την παροχή πρόσβασης σε ένα νέο online υποστηρικτικό portal.

Η Amadeus Hellas παρουσίασε πρόσφατα το Amadeus e-Support Centre, ένα online υποστηρικτικό εργαλείο, που θα δώσει στα ταξιδιωτικά γραφεία την δυνατότητα να αναζητούν πληροφορίες και να λύνουν τυχόν προβλήματα.

Το online portal βρίσκεται ήδη σε χρήση σε Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο, Δανία, Αίγυπτο, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αραβικό Κόλπο, Χονγκ Κόνγκ, Ιρλανδία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ και Κύπρο, ενώ πλέον θα διατίθεται και στην αγορά της Ελλάδας.

Το e-Support Centre της Amadeus περιλαμβάνει ήδη πάνω από χίλιες λύσεις, συμβουλές και οδηγίες. Η αναζήτηση στην ευρεία γκάμα πηγών και εκπαιδευτικού υλικού μπορεί να πραγματοποιηθεί με λέξεις κλειδιά, θέμα και με συγκεκριμένα μηνύματα λάθους του συστήματος. Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες στους πελάτες της Amadeus χωρίς επιπλέον κόστος και έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς.

Η κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas σχολίασε σχετικά: “Η τεχνολογία online αναζητήσεων και η αυτοεξυπηρέτηση έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Η Amadeus συνεργάζεται στενά με πελάτες για να δημιουργήσει νέα εργαλεία online υποστήριξης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν τη ζωή μας. Αυτή η επένδυση στις νέες τεχνολογίες θα προσφέρει στους πελάτες μας καλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες και νέους και πρωτοποριακούς τρόπους να λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται, την στιγμή που τη χρειάζονται”.

Το e-Support Centre της Amadeus για τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι διαθέσιμο σε έξι γλώσσες, είναι φιλικό στη χρήση, την εμφάνιση και την πλοήγηση. Με το e-Support Centre της Amadeus τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus θα έχουν πρόσβαση σε ακόμα πιο ενισχυμένες και ποικίλες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024