Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Maroulis Travel απέκτησε ISO Ποιότητας Μεταφοράς Επιβατών
Τουριστικά γραφεία

Η Maroulis Travel απέκτησε ISO Ποιότητας Μεταφοράς Επιβατών

Η TÜV HELLAS (TUV NORD) απένειμε στη Maroulis Travel διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους πελάτες της.

Ο φορέας επιθεώρησης και πιστοποίησης TÜV HELLAS (TUV NORD) απένειμε στη Maroulis Travel διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους πελάτες της, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων. Η TÜV HELLAS (TUV NORD) αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο και τον μοναδικό φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών.

Το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001 εστιάζει στις βασικές αρχές ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας, ώστε να πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της Maroulis Travel. To ISO 9001 είναι το δεύτερο που αποκτά η εταιρεία Maroulis Travel, η οποία πρώτη στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε με το ISO 39001, που αφορά σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Maroulis Travel, κ. Βασίλης Μαρούλης δήλωσε: “H Maroulis Travel από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα έχει ως στόχο να παρέχει ασφαλείς και ποιοτικές μεταφορές. Η πιστοποίηση με ISO 9001 για μεταφορές μαθητών, τουριστών και στελεχών επιχειρήσεων, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Όμως δεν εφησυχάζουμε. Δέσμευσή μας είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Να βρισκόμαστε συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων και να αποτελούμε μια επιχείρηση πρότυπο στον κλάδο των τουριστικών μετακινήσεων στην χώρα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά να πρωτοπορούμε και να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό, τον οποίο υπηρετούμε για περισσότερα από 40 χρόνια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023