Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ MidEast χορηγός του Φεστιβάλ για το Μαρόκο
Το φεστιβάλ θα γίνει 4-7 Μαΐου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Η MidEast χορηγός του Φεστιβάλ για το Μαρόκο

Η MidEast Travel, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην αγορά τουρισμού των αραβικών χωρών, ανέλαβε χορηγός του Πολιτιστικού, Γαστρονομικού και Τουριστικού Φεστιβάλ για το Μαρόκο το οποίο θα πραγματοποιηθεί από […]

Η MidEast Travel, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην αγορά τουρισμού των αραβικών χωρών, ανέλαβε χορηγός του Πολιτιστικού, Γαστρονομικού και<…> Τουριστικού Φεστιβάλ για το Μαρόκο το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 7 Μαΐου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση γεμάτη χρώμα και γεύσεις της μαροκινής γαστρονομίας, υπό τους ήχους ανδαλουσιανής μουσικής, όπως την ερμηνεύει η ορχήστρα “Chabab Al Andalous” από το Ραμπάτ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μία ιδιαίτερη επίδειξη μόδας με την παρουσία των top models Σεράινα, Σύλβια Παπαδάκη και Δήμητρα Αλεξανδράκη και παρουσιάστρια την κα Αννίτα Ναθαναήλ. Μοναδικά καφτάνια και δημιουργίες prêt-à-porter θα παρουσιαστούν από τους καταξιωμένους Μαροκινούς δημιουργούς μόδας Zahra Yaagoubi και Nabil Dahani ενώ ο Έλληνας σχεδιαστής κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης θα παρουσιάσει κάποιες από τις δημιουργίες του εμπνευσμένες από το Μαρόκο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μοναδικές μαροκινές χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και να λάβει μέρος στις καθημερινές κληρώσεις για μεγάλα ταξιδιωτικά και αναμνηστικά δώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024