Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MidEast μεγαλώνει την ‘παρέα’ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast μεγαλώνει την ‘παρέα’ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Δυνατότητα για online έκδοση εισιτηρίων στη σελίδα της MidEast στο Facebook.

Η MidEast, επιδιώκοντας την άμεση επαφή με τον πελάτη, φροντίζει για την άριστη παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ένα από τα κυρίαρχα πλέον κανάλια επικοινωνίας με το κοινό, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθημερινή αύξηση των χρηστών που την ακολουθούν.

Ξεκινώντας περίπου ένα χρόνο πριν δυναμικά με Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest και YouTube, συνεχίζει φέτος με Foursquare, Vimeo και την πρώτη σελίδα μεγάλου ταξιδιωτικού ελληνικού γραφείου στο Instagram! Μέσω αυτών η εταιρία μοιράζεται φωτογραφίες και ιδέες με τους λάτρεις των ταξιδιών, οργανώνει διαγωνισμούς και χαρίζει δώρα, εμπνέοντας τους χρήστες του διαδικτύου για νέες εμπειρίες ανά την υφήλιο.

Επιπλέον, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες, η εταιρεία, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους φίλους της στο Facebook να κλείσουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια τα αεροπορικά τους εισιτήρια με τη νέα της εφαρμογή Book Online.

Τέλος, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον επικοινωνίας και έμπνευσης, η MidEast προσωποποίησε τις σελίδες της σε όλα τα δίκτυα, επιλέγοντας tabs στα χρώματα της εταιρίας, καθώς και covers με την υπογραφή της. Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας ήταν εξαιρετικά θετικό, με την αλληλεπίδραση του κοινού στο Facebook να αυξάνεται εβδομαδιαία κατά 35%.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Στη MidEast, ενστερνιζόμαστε απόλυτα τη φιλοσοφία μας ‘We Care’ και γι’αυτό επιδιώκουμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε καθημερινή επαφή, εξυπηρετώντας, συμβουλεύοντας και εμπνέοντας τον κάθε ενδιαφερόμενο για ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ως ο νούμερο 1 σύμβουλος ταξιδίων και αυτό επιδιώκουμε να πετύχουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024