Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαινούριο μέλος στην ομάδα της Travelplanet24
OTAs

Καινούριο μέλος στην ομάδα της Travelplanet24

H Travelplanet24 καλωσορίζει τον νέο Chief Operating Officer, Αλέξιο Νικολόπουλο.

Τη νέα θέση του Chief Operating Officer της Travelplanet24 ανέλαβε ο κ. Αλέξιος Νικολόπουλος. Στα πλαίσια της νέας του θέσης ως COO στην Travelplanet24 περιλαμβάνεται η στρατηγική διαχείριση των λειτουργιών της εταιρείας και η αποτελεσματική οργάνωση των τμημάτων της με σκοπό την επίτευξη των στόχων και τη μακροπρόθεσμη αύξηση των εσόδων.

“Κατέχοντας διοικητικές θέσεις και σημαντική εμπειρία, άνω των 15 ετών, στο χώρο της τεχνολογίας τόσο στο B2B όσο και στο B2C τομέα, ευελπιστούμε ότι θα  βοηθήσει αποτελεσματικά στην επιτυχία της εταιρείας και στην ενίσχυση της στρατηγικής της Travelplanet24”, δήλωσε ο κ. Philipp Brinkmann CEO, Travelplanet24.

Ο κ. Νικολόπουλος είναι διοικητικό στέλεχος με σημαντικά αποτελέσματα και έχει εργαστεί σε κάποιες από τις 500 κορυφαίες εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του περιοδικού Fortune, ενώ επίσης έχει συνεργαστεί με πολλές start-ups εταιρείες ως business advisor. Κατέχει Master of Science (M.Sc.), Global Strategic Management από το Boston University του Λονδίνου, και Bachelor of Science σε Management & Ψυχολογία. Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στη Silicon Valley και παλαιότερα στο Λονδίνο, στο Βανκούβερ και στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024