Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΛουκέτο βάζει και η Ryanair Holidays
Τουριστικά γραφεία

Λουκέτο βάζει και η Ryanair Holidays

Τέλος και στα πακέτα διακοπών της Ryanair, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά τη λειτουργία της Ryanair Holidays, ενώ οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δε θα επηρεαστούν. Επίσης, η Ryanair σταματά και άλλες πτήσεις στην Ελλάδα.

Η Ryanair έβαλε λουκέτο στο τμήμα πακέτων διακοπών, Ryanair Holidays, δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του.
Ο αερομεταφορέας λάνσαρε την πλατφόρμα, που χαρακτήρισε ως «το Amazon στα ταξίδια», το Δεκέμβριο του 2016, με την υπόσχεση να αλλάξει την αγορά πακέτων διακοπών.
Ωστόσο, σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, ανέφερε ότι η Ryanair Holidays τερματίζει τη λειτουργία της.
Οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν θα επηρεαστούν και ισχύουν κανονικά ενώ ο αερομεταφορέας έχει θέσει σε λειτουργία γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.
Η ανακοίνωση της Ryanair αναφέρει επίσης ότι στο μέλλον δεν θα είναι δυνατή η κράτηση πακέτου διακοπών στην Ryanair Holidays.
Διακοπή και άλλων πτήσεων στην Ελλάδα από την Ryanair
Ύστερα από τη διακοπή του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη η αεροπορική εταιρία θα σταματήσει τις πτήσεις και για άλλους τρεις προορισμούς. Συγκεκριμένα η Ryanair διακόπτει από την 1η Απριλίου και τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα-Ρόδος και Αθήνα-Μύκονος.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024