Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜε νέο πρόσωπο γιορτάζει η Key Tours τα 40 χρόνια της

Με νέο πρόσωπο γιορτάζει η Key Tours τα 40 χρόνια της

Με σαράντα χρόνια εμπειρίας και αρκετές βραβεύσεις από τουριστικούς φορείς, η εταιρία Key Tours εισάγει δυναμικά την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της με τη μελλοντική δημιουργία Internet corner και ειδικού […]

Με σαράντα χρόνια εμπειρίας και αρκετές βραβεύσεις από τουριστικούς φορείς, η εταιρία Key Tours εισάγει δυναμικά<...> την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της με τη μελλοντική δημιουργία Internet corner και ειδικού περιπτέρου πωλήσεων των ολυμπιακών προϊόντων μέσα στον πολύ ωραία διακοσμημένο χώρο που διαθέτει με έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου. Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ως τέρμιναλ, όπου συγκεντρώνονται οι πελάτες κάθε πρωί για να γίνει ο διαχωρισμός τους ανάλογα σε ποια εκδρομή θα λάβουν μέρος.

Η Key Tours έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό των διευκολύνσεων που διαθέτει το τέρμιναλ της σε πραγματικά χαμηλές τιμές, αφού σκοπός δεν είναι το κέρδος από την πώληση των αγαθών, αλλά η περαιτέρω ποιοτική εξυπηρέτηση.

Όπως μας ανέλυσε ο κ. Δημήτρης Μπιστόλας, διευθυντής της Key Tours, η κίνηση για το 2003 φαίνεται να είναι μειωμένη: “Είναι γεγονός ότι οι κρατήσεις για τις μονοήμερες εκδρομές γίνονται την τελευταία στιγμή, ενώ δυστυχώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν εξαρτώνται από τη λειτουργία της εταιρίας μας με αποτέλεσμα να γίνονται αλλαγές στα προγράμματα και να μην επιτυγχάνεται το επιθυμητό από την εταιρία μας επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της. Για παράδειγμα ένα από τα βασικότερα θέματα που μας απασχολούν αυτή την περίοδο είναι οι απεργίες των αρχαιοφυλάκων και βέβαια τα κλειστά μουσεία“. Όπως είναι γνωστό, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2004, αυτό της Ολυμπίας παραμένει τελείως κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα, και το Μουσείο των Δελφών μετά από μεγάλες πιέσεις εκθέτει ορισμένα μόνο εκθέματα. “Στόχος μας είναι να γίνονται οι εκδρομές, επιδιώκοντας να μην απογοητεύονται οι πελάτες μας έστω και με κάποιες αναπροσαρμογές στα προγράμματα μας”, συνέχισε ο κ. Μπιστόλας.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Key Tours είναι ότι διαθέτει ξεναγήσεις σε πέντε γλώσσες, (Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, και Γερμανικά) ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό τουριστών επιτυγχάνοντας πελατειακή βάση όλων των εθνικοτήτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον τελευταίο καιρό αυξανόμενη κίνηση παρατηρείται από τον ηλεκτρονικό κόμβο της Key Tours με κρατήσεις από την Αμερική, την Αυστραλία , και την Νοτιοανατολική Ασία.

Εξακολουθώντας να παρακολουθείται στενά και μεθοδικά η κατάσταση κατά το τρέχον έτος η Key Tours ήδη προετοιμάζεται για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του 2004 με την δημιουργία και προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024