Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα συνεργασία της Tourgats με την κυπριακή Seeyou Travel
Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στις 6 Ιουλίου

Νέα συνεργασία της Tourgats με την κυπριακή Seeyou Travel

Ο όμιλος Gats, μέσω της θυγατρικής του εταιρείας Tourgats, αναγγέλλει την νέα δυναμική συνεργασία με την κυπριακή εταιρεία Seeyou Travel Ltd., σχετικά με το πρόγραμμα της Tourgats Cruises για την […]

Ο όμιλος Gats, μέσω της θυγατρικής του εταιρείας Tourgats, αναγγέλλει την νέα δυναμική συνεργασία με την κυπριακή εταιρεία Seeyou Travel Ltd., σχετικά<...> με το πρόγραμμα της Tourgats Cruises για την 5ήμερη κρουαζιέρα στη Βενετία με τα πλοία της ΑΝΕΚ. Η εταιρεία Seeyou Travel θα έχει την αποκλειστική εκπροσώπηση (GSA) στην Κύπρο του νέου αυτού μοναδικού προϊόντος της ελληνικής αγοράς.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε ανάμεσα στους δύο εκπροσώπους των εταιρειών στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Gats, στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010, όπου την Seeyou Travel εκπροσώπησε η κα Χρύσα Κακοφεγγίτου, ενώ την πλευρά της Tourgats η κα Μαίρη Αλακιώτου.

Οι δύο εταιρείες πιστεύουν πως το προσφερόμενο αυτό προϊόν μπορεί να ανταποκριθεί καίρια στις απαιτήσεις τόσο της ελληνικής όσο και της κυπριακής αγοράς και ευελπιστούν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μιας παραγωγικής και προσοδοφόρας συνεργασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024