Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠακέτα προσφορών από την Airfasttickets για τους φίλους του Ολυμπιακού
OTAs

Πακέτα προσφορών από την Airfasttickets για τους φίλους του Ολυμπιακού

Θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να διακριθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Airfasttickets δημιούργησε ταξιδιωτικά πακέτα για τους επόμενους εκτός έδρας αγώνες μπάσκετ του ΟΛυμπιακού.

Μια σειρά από ταξιδιωτικά πακέτα που φέρνουν τους φίλους του Ολυμπιακού πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, προσφέρει η Airfasttickets, στο πλαίσιο της συνεργασία της με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι προσφορές βασίζονται στο πρόγραμμα αγώνων του Ολυμπιακού, περιλαμβάνοντας στην τελική τιμή και το κόστος των εισιτηρίων για να παρακολουθήσει κανείς τον αγώνα. Ειδικότερα:

  • 3ημερο πακέτο για Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Fenerbahce
  • 3ημερο πακέτο για Βαρκελώνη για τον αγώνα με την FC Barcelona
  • 3ημερο πακέτο για Μάλαγα για τον αγώνα με τη Unicaja Malaga
  • 3ημερο πακέτο για Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Anadolu Efes Istanbul.

Συγχρόνως, η Airfasttickets έχει ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις για να δημιουργήσει την πιο δυνατή κερκίδα στους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ένα εκπτωτικό κουπόνι περιμένει εκείνους που θα γραφτούν στη σελίδα της εταιρείας στο facebook για την ενημέρωσή τους μέσω newsletter, ενώ στον επόμενο διαγωνισμό τριπόντων στις 13/2  (Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού) ένας τυχερός φίλαθλος θα φύγει από το γήπεδο με ένα ταξιδιωτικό πακέτο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024