Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠροβολή της Ελλάδας στα Εμιράτα από το Travel Plan
Τουριστικά γραφεία

Προβολή της Ελλάδας στα Εμιράτα από το Travel Plan

Για 6 ημέρες και συγκεκριμένα από 13 -18 Απριλίου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού εξοικείωσης (familiarization trip), το Travel Plan φιλοξένησε σε Αθήνα και Σαντορίνη 15 αντιπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators και τουριστικών πρακτορείων των Εμιράτων.

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία για την προβολή της χώρας και το άνοιγμα της στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προχώρησε ο τουριστικός οργανισμός Travel Plan.
 
Για 6 ημέρες και συγκεκριμένα από 13 -18 Απριλίου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού εξοικείωσης (familiarization trip), φιλοξένησε σε Αθήνα και Σαντορίνη 15 αντιπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators και τουριστικών πρακτορείων των Εμιράτων.


 

Οι προσκεκλημένοι φιλοξενήθηκαν στο Grande Bretagne – a Luxury Collection Hotel στο κέντρο της Αθήνας και στο τριήμερο δίαστημα της παραμονής τους στην πρωτεύουσα, εκτός από τις επισκέψεις σε Ακρόπολη, Σούνιο και Πλάκα, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις 20 συνολικά ξενοδοχειακών μονάδων του κέντρου και των νοτίων προαστίων.
 
Στη Σαντορίνη, μεταξύ αλλών, οι επισκέπτες γνώρισαν σε βάθος το τουριστικό προϊον του προορισμού μέσα από ξεναγήσεις και yachting στις φυσικές ομορφιές της Καλντέρας, της Οίας, του Ακρωτηρίου κ.α., ενώ το πρόγραμμα περιέλαβε και γνωριμία με τα 10 πιο γνωστά ξενοδοχεία των Φηρών. Το γκρουπ κατέλυσε στην Οία, στο πολυτελές συγκρότημα Mystique – a Luxury Collection Hotel για τις τελευταίες 3 ημέρες προτού αναχώρησει με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τα Εμιράτα.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024