Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνεχίζονται τα επιτυχημένα workshops της TMA
Travel Media Applications

Συνεχίζονται τα επιτυχημένα workshops της TMA

Με θέμα τα ξενοδοχεία των νησιών του Ιονίου και τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το νέο Workshop της εταιρίας Travel Media Applications (εκδότριας των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.grκαι […]

Με θέμα τα ξενοδοχεία των νησιών του Ιονίου και τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το νέο Workshop της εταιρίας Travel Media Applications (εκδότριας των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr<...>και www.traveldailynews.com), στο πλαίσιο των επιτυχημένων Workshop, τα οποία οργανώνει τα τελευταία τρία χρόνια. Η επιλογή της περιοχής των νησιών του Ιουνίου ανταποκρίνεται στη μεγάλη ζήτηση σχετικών εκδηλώσεων από επαγγελματίες του τουρισμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων Workshops, που έχουν προηγηθεί για τα νησιά των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τη Μαγνησία, τη Λακωνία και άλλες περιοχές.

Στόχος του Workshop είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές και τα τουριστικά θέρετρα στα Ιόνια νησιά, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούνται να έρθουν στην Αθήνα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου, προκειμένου να συναντηθούν με τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας που ασχολούνται με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Απριλίου 2007, από τις 17:00 – 20:00, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114), στην Αθήνα, και θα προσκληθούν περίπου 40 τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: marketing@tma.gr

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024