Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαTo ταξιδιωτικό γραφείο Balakakis ξεκίνησε την αντιπροσώπευση της Balkan Bulgarian Airlines

To ταξιδιωτικό γραφείο Balakakis ξεκίνησε την αντιπροσώπευση της Balkan Bulgarian Airlines

Πρόσφατα υπεγράφη στη Σόφια της Βουλγαρίας συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του ταξιδιωτικού γραφείου Balakakis Tour Operators και της αεροπορικής εταιρίας Balkan Bulgarian Airlines. Με αυτή την συμφωνία, το γραφείο Balakakis αναλαμβάνει […]

Πρόσφατα υπεγράφη στη Σόφια της Βουλγαρίας συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του ταξιδιωτικού γραφείου Balakakis<.> Tour Operators και της αεροπορικής<...> εταιρίας Balkan Bulgarian Airlines.

Με αυτή την συμφωνία, το γραφείο Balakakis αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Balkan Bulgarian Airlines στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων του γραφείου Balakakis πιστεύουν ότι με την αντιπροσώπευση αυτή διευρύνονται σημαντικά οι υπηρεσίες που το γραφείο τους προσφέρει στην Ελληνική αγορά, με άμεσες και ταχύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Balkan Bulgarian Airlines προσφέρει, επίσης, κρατήσεις και P.T.A., ναυλωμένες πτήσεις, μεταφορά φορτίων, πακέτα εκδρομών, ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, αποστολή εισιτηρίων με courier.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024