Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI Global Hotel Awards 2020: Δυο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως
Ξενοδοχεία

TUI Global Hotel Awards 2020: Δυο ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως

Στο ξενοδοχείο Euphoria Resort απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic. Στα Phāea Resorts απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation.

Με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards ο τουριστικός όμιλος TUI αναγνωρίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα 16 παγκόσμια βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των ξενοδοχείων.

Ο Όμιλος TUI βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δυο ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται μεταξύ των νικητών. Πρόκειται για τον ξενοδοχειακό όμιλο Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels και Agapi Βeach Resort), στον οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation, καθώς και το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης, στο οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως. Ο όμιλος TUI εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στα Phāea Resorts και Euphoria Resort για την αδιάκοπη αφοσίωσή τους στην παροχή μοναδικών, ποιοτικών και βιώσιμων εμπειριών στους πελάτες της TUI.

Το Cretan Malia Park, του ξενοδοχειακού ομίλου Phāea Resorts.

Τα δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τους απαραίτητους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. To βραβείο Best Hotel TUI Nordic απονεμήθηκε στην κα Μαριέττα Μαθιουλάκη, διευθύνουσα σύμβουλο του Euphoria Hotel. Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της TUI στην Κρήτη. Η βράβευση των Phāea Resorts πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Cretan Malia Park. Εκ μέρους του Ομίλου TUI, ο κ. Γιώργος Δήμας, επικεφαλής της TUI Ελλάδας, Ισλανδίας, Λαπωνίας είχε την τιμή να απονείμει το βραβείο στις κ.κ. Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, ιδιοκτήτριες και συν-διευθύνουσες σύμβουλοι.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Μπάμπης Φωσκολάκης, γενικός διευθυντής, διευθυντές των ξενοδοχείων του ομίλου, καθώς και στελέχη των Phāea Resorts. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο κ. Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης και ο κ. Κώστας Μπουγιούρης εκπροσωπώντας την εταιρεία Local Food Experts.

“Εκ μέρους όλων στον όμιλο TUI, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Euphoria Resorts και τα Phāea Resorts για την παροχή μοναδικών, εξαιρετικών και βιώσιμων εμπειριών διακοπών στους πελάτες μας το 2019. Συγχαρητήρια για αυτό το φανταστικό επίτευγμα. Η εμπειρία των διακοπών καθορίζεται από τους ξενοδοχειακούς μας συνεργάτες. Όσο καλύτερες είναι οι κοινές προσπάθειες, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και η ικανοποίηση των επισκεπτών. Τα βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας στα Phāea Resorts και Euphoria Resort”, δήλωσε ο κ. Δήμας.

“Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στα Phāea Resorts να λάβουμε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη βιωσιμότητα και την αδιαπραγμάτευτη εστίασή μας στην πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών. Ευχαριστούμε ειλικρινά την TUI και τους επισκέπτες μας για το παγκόσμιο βραβείο TUI Care Foundation 2020. Είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για τη στρατηγική μας. Μας κρατά εμπνευσμένους και επικεντρωμένους σε αυτό που έχει σημασία για την κοινότητά μας των ομοϊδεατών ανθρώπων, των φιλοξενουμένων μας”, δήλωσαν οι κ.κ. Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Euphoria, η κα Μαθιουλάκη ανέφερε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που λαμβάνουμε το βραβείο του καλύτερου TUI Nordic Hotel. Αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μοναδικές διακοπές και μας παρακινεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών μας”.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024