Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤα οινοποιεία Τσάνταλη επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS
Πιστοποιήσεις

Τα οινοποιεία Τσάνταλη επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS

Τα οινοποιεία Τσάνταλη, μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, με ιστορία που ξεπερνά τα 130 χρόνια επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στα οινοποιεία της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα και προχώρησε στην επαναπιστοποίησή της με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7 που αφορά στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού, αποσταγμάτων και ούζου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πιστοποίηση και απαραίτητη για την λειτουργία της εταιρείας, δεδομένου πως η Τσάνταλη αποτελεί τον πλέον σημαντικό πρεσβευτή της ελληνικής οινοποιίας και αποσταγματοποιίας εκτός συνόρων με παρουσία σε 55 χώρες.

Έτσι, επιβεβαιώνεται πως τα προϊόντα της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να διατεθούν στις πιο απαιτητικές αγορές του εξωτερικού και να βρεθούν στα ράφια των μεγαλύτερων και πιο διάσημων σούπερ μάρκετ, εστιατορίων και delicatessen.

Σημειώνεται πως η οικογένεια Τσάνταλη είναι μια από τις παλαιότερες οικογένειες οινοποιών της Ελλάδας διαθέτοντας αμπελώνες σε Χαλκιδική, Άγιο Όρος, Ραψάνη, Μαρώνεια και Νάουσα. Η ετήσια παραγωγή της φτάνει τα 9 εκατ. φιάλες κρασιού και 2 εκατ. φιάλες αποσταγμάτων ενώ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στον κλάδο, απασχολώντας περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Ενδεικτικό της εξωστρέφειας που διακρίνει την εταιρεία είναι πως το 55% της ετήσιας παραγωγής της εξάγεται σε 55 χώρες, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 30% του συνόλου των εξαγωγών ελληνικού οίνου.

Η συνεργασία της με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ξεκίνησε από το 2002 και στο διάστημα της τελευταίας 20ετίας έχει πιστοποιηθεί σε μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά αντικείμενα, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλων των επιθεωρήσεων.

Η κ. Κυριακή Δομζαρίδου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Τα οινοποιεία Τσάνταλη είναι μία εξαιρετική εταιρεία που δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και στην ασφάλεια των εργαζομένων της. Αποτελεί δικαιολογημένα έναν από τους κορυφαίους πρεσβευτές της Ελλάδας παγκοσμίως και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνδρομή μας σε αυτή την εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας Οινοποιεία Τσάνταλη, μας δήλωσε, ότι μετά από δύο δύσκολα χρόνια η οινοποιεία μας βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής παρουσίας και στις τρεις εμπορικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες αναπτύσσεται, δηλαδή το χονδρεμπόριο, το λιανεμπόριο και τις πωλήσεις σε αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, δημιουργεί, κάθε χρόνο και νέες ετικέτες οίνου μέσα από την τεράστια εμπειρία της εταιρίας και καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η προσπάθεια αυτή φέτος μεταφράστηκε μεγάλη επιβράβευση και αναγνώριση με τα πολλά και σημαντικά βραβεία που κατέκτησε η εταιρία σε διεθνείς διαγωνισμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 30 βραβεία συνολικά, (1 Platinum, 10 Gold, 13 Silver, 6 Bronze).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023