Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΝέο σκάφος στο στόλο της seaSOS

Νέο σκάφος στο στόλο της seaSOS

H εταιρία seaSOS, Yπηρεσίες Θαλάσσιας Eξυπηρέτησης, πραγματοποίησε στο τέλος Iουνίου την καθέλκυση του 3ου κατά σειρά σκάφους της. Tο νεότευκτο και ειδικά κατασκευασμένο αυτό 10μετρο φουσκωτό είναι και αυτό εξοπλισμένομε […]

H εταιρία seaSOS, Yπηρεσίες Θαλάσσιας Eξυπηρέτησης, πραγματοποίησε στο τέλος Iουνίου την καθέλκυση του 3ου κατά σειρά σκάφους της. Tο νεότευκτο και ειδικά κατασκευασμένο αυτό 10μετρο φουσκωτό είναι και αυτό εξοπλισμένο<...>με παντοδύναμες και αξιόπιστες μηχανές YAMAHA, όπως όλα τα σκάφη της seaSOS. Tο σκάφος αυτό καλύπτει την περιοχή του Iονίου και θα έχει βάση το Nυδρί.

Mεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο το στόλο της η seaSOS, η εταιρία που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιριών και ιδιωτών κατόχων σκαφών, μπορεί να παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της. Tο 4ο σκάφος της αναμένεται να είναι έτοιμο τον επόμενο μήνα.

H seaSOS, μια νέα, πρωτοποριακή για τα Eλληνικά δεδομένα υπηρεσία, καλύπτει τις ανάγκες των ιδιοκτητών μηχανοκίνητων, ιστιοπλοϊκών και φουσκωτών σκαφών, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες και εταιρίες ενοικίασης σκαφών σε υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και τεχνικής υποστήριξης, καθώς και μια σειρά ακόμα πρόσθετων υπηρεσιών που διευκολύνουν τη ζωή και την ενασχόλησή τους με τη θάλασσα και το σκάφος τους.

Mε διοικητική έδρα την Aθήνα και τεχνική βάση το Λιμένα Λαυρίου, η seaSOS λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο, έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024