Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΛέρος: Δενδροφύτευση 100 κορμών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Περιβάλλον

Λέρος: Δενδροφύτευση 100 κορμών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής

Μια πρωτοβουλία από την ομάδα «Leros Bike & Fun Academy».

Για ακόμα μία φορά, η ομάδα «Leros Bike & Fun Academy» απέδειξε πως οι δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντα της. Συγκεκριμένα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής στη Γούρνα, έλαβε χώρα μία ακόμα δενδροφύτευση, στην οποία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας.

Η δενδροφύτευση έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β’ Δωδεκανήσου παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

→Πώς η Λέρος κατάφερε να μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Με την σειρά του ο κ. Κόλιας ευχαρίστησε τον κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Β’ Δωδεκανήσου κ. Πέτρο Τολόζη, τους αστυνομικούς , τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη δράση , τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η δενδροφύτευση στο συγκεκριμένο χώρο.

Μετά από αίτημα του κ. Κοντογιωργάκη και των γονέων συμφωνήθηκε ο χώρος να χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των παιδιών, τονίζοντας ότι το Κυκλοφοριακό Πάρκο είναι στη διάθεση όλων των πολιτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024