Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου από το βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Escapis
Προβολή προορισμού

Αφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου από το βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Escapis

Η Marketing Greece, στοχεύοντας στην προώθηση της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στη βρετανική αγορά, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Aegean τη δημοσιογραφική αποστολή, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο.

Εμπνευσμένη από το μυθικό ταξίδι του Οδυσσέα, η Βρετανίδα δημοσιογράφος Hannah Summers επιβιβάζεται σε ένα ιστιοπλοϊκό και βάζει πλώρη για την αναζήτηση της αυθεντικής Ελλάδας. Με προορισμό τις κρυφές πτυχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, η Summers καταγράφει τις εμπειρίες που αποκομίζει, και χαρίζει στο αναγνωστικό κοινό του δημοφιλούς Escapism, στο τεύχος Ιανουαρίου, ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα γεμάτο εικόνες που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Με ορμητήριο το Αργοστόλι, η Summers πραγματοποιεί τον περίπλου της Κεφαλονιάς, επισκέπτεται απομακρυσμένους κολπίσκους και ανακαλύπτει μυστικές σπηλιές. Ενθουσιάζεται με τη μοναδική εναλλαγή του ιδιαίτερου γαλάζιου του Ιονίου με το κυριάρχο πράσινο των νησιών του και απολαμβάνει την ηρεμία και απομόνωση. Αφήνοντας την περιέργεια της να την καθοδηγήσει, επισκέπτεται την ενδοχώρα του νησιού και περιηγείται στο όρος Αίνος, γνωστό για το μοναδικό στον κόσμο μαύρο έλατο που καλύπτει τις πλαγιές του. Δοκιμάζει τοπικές σπεσιαλιτέ και τονίζει πως παρόλο που πρόκειται για ένα νησί που δέχεται πλήθος επισκεπτών, εξακολουθεί να διατηρεί το ρουστίκ και χαλαρωτικό του ύφος.

Ο ενθουσιασμός που την κυριεύει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από την Κεφαλονιά στην Ιθάκη, αποτυπώνεται στην εξής φράση της: “Θέε μου αυτό είναι υπέροχο: ένα φλογερό ηλιοβασίλεμα, απόκρημνες λευκές πλαγιές και μια θαλάσσα βαμμένη με ένα σμαραγδένο μπλε. Και φυσικά ούτε μια ψυχή γύρω μου“. Ενώ κλείνει το αφιέρωμα της λέγοντας ότι “Αυτή είναι η αληθινή Ελλάδα και είναι μόνο για εμένα”.

Η Marketing Greece, στοχεύοντας στην προώθηση της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στη βρετανική αγορά, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Aegean τη δημοσιογραφική αποστολή, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο.

Escapism

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024