Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑφιέρωμα στην Πελοπόννησο από την Αir France
Προβολή προορισμού

Αφιέρωμα στην Πελοπόννησο από την Αir France

Γραμμένο σε δύο γλώσσες (γαλλικά και αγγλικά) και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το άρθρο περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας του ελαιόλαδου, προσκαλώντας τον αναγνώστη να επισκεφτεί την πόλη της Καλαμάτας.

Το μηνιαίο in-flight περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Air France δημοσίευσε στο τεύχος του Απριλίου ένα 14σέλιδο αφιέρωμα στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή πόλη της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, η οποία εκτός από την απέραντη παραλία της, την πλούσια ιστορία και τα αμέτρητα αξιοθέατα, καυχιέται και για την παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και της ελιάς.

Γραμμένο σε δύο γλώσσες (γαλλικά και αγγλικά) και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το άρθρο περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας του ελαιόλαδου, προσκαλώντας τον αναγνώστη να επισκεφτεί την πόλη, να θαυμάσει τα παραδοσιακά χωριά της Μεσσηνίας και να γευτεί την τοπική κουζίνα με τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024