Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΆφιξη κρουαζιερόπλοιου “Legend of the Seas” στο λιμάνι της Σούδας
Κρουαζιέρα

Άφιξη κρουαζιερόπλοιου “Legend of the Seas” στο λιμάνι της Σούδας

Έως τα μέσα Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να αφιχθούν επτά ακόμη κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Σούδας.

Το κρουαζιερόπλοιο “Legend of the Seas”, το οποίο ανήκει στη Vision Class της Royal Caribbean κατέπλευσε χθες στις 7 το πρωί, στο λιμάνι της Σούδας. Στο συγκεκριμένο πλοίο, που έφτασε από την Κέρκυρα και έχει επόμενο προορισμό τη Σαντορίνη, επέβαιναν 1.837 άτομα και πλήρωμα 760 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στο λιμάνι της Σούδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών μεταξύ του δημάρχου Χανίων, κ. Μανώλη Σκουλάκη και του καπετάνιου του πλοίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων, κ. Κώστας Μπροκαλάκης, καθώς και ο ναυτιλιακός πράκτορας, κ. Νικόλαος Τσαγκαράκης.

Στους παρευρισκόμενους στη συνάντηση διαβιβάστηκε από την πλευρά του καπετάνιου και του πληρώματος του “Legend of the Seas” η ικανοποίηση τους για την ευκολία προσέγγισης στο λιμάνι της Σούδας, καθώς και για τη φιλοξενία του τόπου και των ανθρώπων του.

Ο δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε το πλήρωμα, τον καπετάνιο και τους επιβάτες του πλοίου, δηλώνοντας ότι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον τόπο μας και τη χώρα μας και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι “τα Χανιά αποτελούν ένα προορισμό απόλυτα ασφαλή, φιλόξενο, με συγκριτικά πλεονεκτήματα την πολιτιστική τους παράδοση και τις φυσικές τους ομορφιές”.

Σημειώνεται ότι έως τα μέσα Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να αφιχθούν επτά ακόμη κρουαζιερόπλοια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023