Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΆφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας
Προορισμοί

Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

Σητεία

Επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Σητεία την Παρασκευή, με την άφιξη του Σκανδιναβικού tour operator Nordic Leisure Travel Group και 144 τουριστών στο αεροδρόμιο Βιτσέντζος Κορνάρος.

Έναρξη της τουριστικής σεζόν επισήμως την Παρασκευή για την περιοχή της Σητείας, με την πρώτη άφιξη στο αεροδρόμιο Βιτσέντζος Κορνάρος, του Σκανδιναβικού tour operator, Nordic Leisure Travel Group.

Η πρώτη πτήση της Σκανδιναβικής εταιρίας αποβίβασε στην ευρύτερη περιοχή 144 άτομα από τα οποία 104 θα διαμείνουν στη Σητεία και 40 στο Μακρύ Γιαλό. Μία ακόμα πολύ επιτυχημένη συνεργασία, με ένα σημαντικό τουριστικό παράγοντα της Σκανδιναβίας αυτή τη φορά, η οποία αποδεικνύει τον σοβαρό σχεδιασμό που γίνεται πλέον, για το τοπικό τουριστικό προϊόν, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στου Δήμου Σητείας.

Την ικανοποίηση του για τη συλλογική δουλειά που γίνεται, εξέφρασε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος παρευρέθηκε στην υποδοχή των εκπροσώπων της εταιρίας και των επισκεπτών, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο τουρισμού κα Μάρω Νικητάκη, τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ Κωστή Λυμπερίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη κ.α.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα η οποία είναι αρραγής, δυναμική και αποτελεσματική. Φαίνεται ότι μέχρι τώρα ο στόχος να γίνει η Σητεία προορισμός επιτυγχάνεται καθημερινά. Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Δήμος Σητείας πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός, γιατί το έχει ανάγκη η τοπική οικονομία, το έχει ανάγκη ο τόπος, το έχουν ανάγκη οι νέοι μας. Βασιζόμαστε σε αυτούς οι οποίοι είναι άνθρωποι του τουρισμού, γνωρίζουν το τουριστικό προϊόν και μπορούν να μας καθοδηγήσουν αποτελεσματικά. Εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ελκυστική την πόλη, να είναι όμορφη, καθαρή, να ενισχύουμε τις προσπάθειες του αεροδρομίου, να βελτιώνουμε τις υποδομές όσο γίνεται περισσότερο, ούτως ώστε ο επισκέπτης να βρει έναν τόπο φιλόξενο, ώστε να θέλει να επιστρέψει, γιατί για εμάς το ζητούμενο είναι αυτό. Σταθερά, αποτελεσματικά, προσπαθούμε να κατευθύνουμε τις πράξεις μας, τα λόγια και το βηματισμό μας, σε αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια μας γιατί για εμάς το πρώτιστο είναι η συνεργασία» δήλωσε ο κ Ζερβάκης.

Ο Δήμαρχος Σητείας απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συντοπίτη Ανδρέα Αυγουστινάκη, συνεργάτη της Σκανδιναβικής εταιρίας, για τη συμβολή του στην επίτευξη της συνεργασίας. Ο κ. Αυγουστινάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμο Σητείας και όλους τους εμπλεκόμενους για τη συνεργασία, «αυτή είναι μόνο η αρχή και συνεχίζουμε με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η Σητεία είναι ένας σημαντικός προορισμός και αξίζει να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» σημείωσε ο κ Αυγουστινάκης.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σητείας και της ΜΑΔΕΣ, προσφέρθηκε συμβολικά στους επιβάτες της πρώτης πτήσης τσάρτερ της φετινής σεζόν, παραδοσιακό κέρασμα, και ως αναμνηστικό μια εξαιρετική, μουσική συλλογή με τοπικές κοντυλιές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024