Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοίγει τις πύλες του το ανανεωμένο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου
Χιονοδρομικό Κέντρο

Ανοίγει τις πύλες του το ανανεωμένο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Ανοίγει τις πύλες του, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (ΕΧΚΣ) για να υποδεχθεί τους λάτρεις του χιονιού και του σκι.

Ανοίγει τις πύλες του, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (ΕΧΚΣ) για να υποδεχθεί τους λάτρεις του χιονιού και του σκι (πίστες ΑΡΣΟΥΜΠΑΣΙ και παιδική), υπό νέα διοίκηση, με βελτιωμένες υποδομές, εκπτωτικές ενέργειες και την παροχή της νέας Ηλεκτρονικής Κάρτας Εισιτηρίων SELI SNOWCARD.

Για την φετινή σαιζόν το ΕΧΚΣ προσφέρει, εκπτώσεις στην τιμή των εισιτηρίων, την νέα Οικογενειακή κάρτα, με έκπτωση της τάξης του 20% για κάθε οικογένεια, αλλά και την νέα Ηλεκτρονική Κάρτα Εισιτηρίων SELI SNOWCARD, η οποία είναι πολλαπλών χρήσεων, οικολογική και ασφαλής για τις συναλλαγές.

Η SELI SNOWCARD είναι μια “έξυπνη” κάρτα τελευταίας τεχνολογίας, η οποία σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων όσων τους αρέσει το βουνό, το χιόνι, το σκι και όχι μόνο, κερδίζοντας πολλά προνόμια και παροχές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ειδικότερα, με την SELI SNOWCARD μπορεί κανείς να εγγράφεται και στο SNOWCARD CLUB όπου θα κερδίζει προσφορές και εκπτώσεις από τον Ιανουάριο του 2013 σε πολλές συνεργαζόμενες με το ΕΧΚΣ επιχειρήσεις. Οι τελικές μειώσεις μέσω των ενεργειών αυτών διαμορφώνονται κατά περίπτωση από 5% έως και 25% τουλάχιστον σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Πρώτο το ΕΧΚΣ ανακοινώνει ότι η παροχή του στα μέλη του Club ανέρχεται σε 15% σε όλες τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσουν, από την πρώτη, κιόλας, μέρα λειτουργίας του.

Με την επίδειξη της κάρτας SNOWCARD, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής επιστρέφεται στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, είναι το πρώτο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Χώρας, λειτουργεί από το 1934, χρονιά που οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας και βρίσκεται σε υψόμετρο 1530μ.

Η προνομιακή του θέση, καθώς απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα από τη Βέροια, 20 χιλιόμετρα από τη Νάουσα, μόλις 95 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και 74 χιλιόμετρα από τη Κοζάνη, το καθιστά τον ιδανικό προορισμό για μονοήμερες και ολιγοήμερες αποδράσεις για όλη την Βόρεια Ελλάδα με ελάχιστο κόστος μετακίνησης και με πρόσβαση από ασφαλή οδικά δίκτυα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024